Løgumkloster
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 9. november 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 9. november 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen IX (3:10)
Jordemoderen IX (3:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Januar 1965. Efter en strømafbrydelse hører Fred en usædvanlig lyd. Da han følger efter lyden, finder han et nyfødt barn, der er blevet efterladt i en skraldespand. Samtidig må dr. Turner og sygeplejerske Crane kæmpe med et alarmerende difteriudbrud. Mens søster Julienne hører om en ambitiøs saneringsplan, der kunne være en trussel mod Nonnatus House.

05:30  

Jordemoderen IX (4:10)
Jordemoderen IX (4:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Nogen stjæler mælk fra Nonnatus House. Det lykkes Fred og søster Monica Joan at fange tyven, og det fører til et nyt bekendtskab. Samtidig er en forsigtig romance begyndt at blomstre mellem miss Higgins og sergent Woolf.

06:20  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Drømmer du om at bo nær naturen under enklere kår? Her møder du mennesker, som gør netop det. Børnene på den norske ø Hovden må tage både luftpudebåd, snescooter, ATV og bus for at komme i skole på fastlandet. Det går fint, lige til isen begynder at drive og lægge sig sidst på efteråret.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Passion for millioner (6:6)
Passion for millioner (6:6) Hvordan begynder man at samle på kunst med potentiale? Kunstsamleren Jens-Peter Brask giver tips til at spotte kunstverdenens nye stjerner og foretager samtidig et overraskende kunstkøb i Odense. Sørens liv har taget en drejning, derfor sælger han nu hele sin unikke samling glaskunst fra Holmegaard. Men hvad er den værd? Brian håber at få sit ur med hjem fra service i Glashütte, men den slags tager tid. Brian Lykke dykker ned i en fascinerende og overraskende verden af vilde samlere med talent for succes.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale?
Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale? Anklagen lød på landsforræderi, strafferammen var op til 12 års fængsel, og der er allerede blevet tilbragt måneder bag tremmer. Men nu har anklagemyndigheden droppet straffesagerne mod tidligere spionchef Lars Findsen og tidligere Venstre-minister Claus Hjort Frederiksen. Hvorfor? Og hvad bliver næste kapitel i sagen om Forsvarets Efterretningstjeneste, der bliver beskrevet som en af de største skandaler i dansk retshistorie? Issa Mahmoud Jeppesen spørger juraeksperten og to chefredaktører.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (1)
Rosa fra Rouladegade III (1) Ferdinands far er den sejeste far i hele verden. Synes Ferdinand. For eksempel har han det blå bælte i judo. Ferdinand dyrker også judo, og sammen med Rosa finder han en fantastisk forklædning for at kunne udspionere der, hvor de begge træner. For Ferdinand og Rosa skal bage en helt særlig kage til faderen, og den skulle gerne passe perfekt til ham.

06:00  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

06:15  

Sarah og And (22)
Sarah og And (22)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Hul i hovedet (9)
Bamselægen - Hul i hovedet (9) Viggas bamse Fuffa har været så uheldig at vælte på cykelen, og nu er Vigga bange for, at Fuffa har slået hovedet. Fuffa havde nemlig ikke cykelhjelm på. Bamselægen Sandra kører ud og henter dem i sin bamselance. Fuffa har fået et sår oven på hovedet, og det skal undersøges. Professor Allan kigger også forbi, og netop i dag har han gang i et helt særligt eksperiment, som handler om hovedet, og han vil gerne have Viggas hjælp. Bare alt nu går godt, så Vigga kan komme hjem med sin bamse Fuffa igen.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (42)
Hey Duggee (42)

07:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington II
Paddington II

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (54)
Vidundervovsen Vaffel (54)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (7)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (7) Jose og Nikoline slukker for strømmen, men pludselig dukker Hanne op. Med flødeskum får Bjørn lokket Hellas onde plan ud af Reichardt. Men kan de redde Kristian, før det er for sent?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:15  

Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (2:3)
Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (2:3) Britisk naturserie fra 2020. (Waterhole: Africa's Animal Oasis) Det er den varmeste tid på året, hvor temperaturerne når op på 40 grader. Og det gør det dyrebare vandhul i Mwiba Vildtreservatet til en livline for områdets mest sårbare dyr. Men også til et mål for en klan af berygtede rovdyr: hyæner. Hvordan påvirker de høje temperaturer stedets dyreliv? Og hvilken rolle spiller hyænerne i det økosystem, der er ved at opstå ved vandhullet?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (166)
Antikkrejlerne med kendisser (166) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (165)
Antikkrejlerne med kendisser (165) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (3:25)
Antikkrejlerne XXVI (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (2:25)
Antikkrejlerne XXVI (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne?
Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne? En han-strandtudse sniger sig forbi en flok sultne måger, nærmest som en slags hemmelig agent. For hvis han bliver opdaget, bliver han spist. Men slipper strandtudsen forbi mågerne, så kan han komme ned til vandhullet og måske finde en hun-strandtudse, som han kan få små haletudser med.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort
Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort Den sorte havemyre er nærmest en slags landmand. For ligesom landmanden passer køer, så passer myren sine bladlus. Myren spiser nemlig bladlusenes lort, som smager sødt og kaldes honningdug. Men der er mange mariehøner i haven, som vil spise bladlusene. Så myren må jage dem væk, hvis den skal få fred til at passe sine bladlus.

09:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget hemmelighedsfulde pytonslange. Undervejs støder han på en kæmpestor sporeskildpadde og en giftig edderkop. Men han får også en pause i sin søgen, som bruges til at spille fodbold med de lokale børn.

09:35  

MikroMakkerne | Tangnålen
MikroMakkerne | Tangnålen

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (6)
Cirkusliv i savsmuld (6) Cirkusdirektøren er sløj i dag og må blive i sengen. Jacob jonglerer med de citrusfrugter, som skal blive til en sund-surhedsdrik.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at klovnefisken kan skifte fra han til hun, når den skal have unger? Se med når Kristian og Katrine besøger klovnefisken og se, om det lykkes Peter Pia Pilfinger og Bo Bangebuks at finde et sted at bo, før hajen spiser dem.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

11:30  

Skæg med bogstaver - K
Skæg med bogstaver - K Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet K, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en kost til sin øde ø.

11:55  

Vilde venner (13)
Vilde venner (13) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Emily og Theodor, der har vagten i klubhuset. De skal fodre høns, får og heste og så skal de ud og redde en stakkels svaneunge, der er blevet væk fra sin familie.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Jul
Frank & Kastaniegaarden - Jul Det er jul på Kastaniegaarden, og Frank laver lammerullepølse og sennep af egen avl. I løbet af året har drillenisserne været på spil, når han har skullet tænde sine primusser, så Frank og familien besøger Dansk Motorsamling for at reparere dem. Og så skal julen lyses ind i skæret fra de gamle primusser, når han serverer æbleskiver på fransk manér til gutterne på motorsamlingen.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Kløpind og knoldselleri
Frank & Kastaniegaarden - Kløpind og knoldselleri Hesten Solveig bliver ved med at bruge Franks håndflækkede hegn som kløpind og gøre hegnet skævt, så nu skal hegnet have strøm på. Det har været et godt kartoffelår på Kastaniegaarden, faktisk så godt at Frank kan fodre hønsene med kartoflerne og så skal Motorsamlingen besøges for at se den mølle, som Frank har hjulpet med at bygge.

12:45  

Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10)
Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er taget over Atlanten til det kolde nord. I Alaska har de to kammerater fået færten af en helt særlig fugl, de lokale kalder luftens ribeye. Det er prærietranen, og den skal nedlægges, for ellers skal de to spise hermelin. Til at hjælpe sig har de en gammel kending, nordjyde og jagtguru Per Kauffmann. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10)
Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er tilbage i Danmark. Det er i slutningen af juni måned, og de to kammerater har snøren ude efter en pighvar. Da sæsonen for pighvar er ved at gå på hæld, så er det denne gang begge de to venner, der griber til våben. De sætter alle sejl til for at få en fladfisk på krogen, for alternativet er nemlig, at de to venner skal spise guldfisk. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (7:15)
Rick Steins elskede Cornwall (7:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Der er masser af vidunderlige udflugtsmål spækket med historie i Cornwall. Denne gang sejler Rick Stein ud på Atlanterhavet fra Penzance til Scillyøerne. 150 øer som udgør Storbritanniens sydligste grænse. Her hører han om datidens største skibskatastrofe i 1707, hvor 1450 besætningsmedlemmer mistede livet. Og i den berømte have Abbey Garden i Tresco møder han biavleren Nick Bentham, der prøver at styrke øernes bibestand ved at opdrætte en ny bi.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (6:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (6:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Man kan let blive besnæret af Cornwall-egnens romantiske stemning. Denne gang drager Rick Stein ud på havet for at fange edderkoppekrabber også kaldet Cornwalls kongekrabber. Derefter tager han en tur ind i landet til det uhyggelige Bodmin Moor for at møde Robin Hanbury-Tenison - en af landets mest kendte opdagelsesrejsende. Robin og hans søn har igangsat et af Cornwalls største naturprojekter.

14:05  

Hammerslag 2016 (10)
Hammerslag 2016 (10) Hammerslag er i aften på tur i Jylland. Første stop er i det østlige Sønderjylland i centrum af byen Haderslev, hvor der skal sættes pris på en stor liebhavervilla fra 1837. Næste bolig finder vi i Kolding nemlig en rækkevilla med en imponerende beliggenhed direkte ud mod Kolding Fjord. Aftenens sidste bolig ligger i Bredballe ved Vejle, her kommer mæglerne på en vanskelig opgave, når der skal sættes pris på en arkitekttegnet villa med panoramaudsigt til Vejle fjord. Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med mannequin og enarmet tyveknægt
Kender Du Typen? 2018 - Med mannequin og enarmet tyveknægt I aften besøger Kender Du Typen? en kendt dansker, som har en enarmet tyveknægt stående i garagen. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup er på besøg hos en person, der elsker at have gæster, og som bruger sit anhængertræk mere end de fleste. Gad vide, om Anne og Flemming får jackpot, når de skal regne ud, hvem der bor i huset i det sydøstlige Jylland. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

12:30  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

12:47  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Landsbytosserne køre imod Pensionisterne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på en bilkirkegård og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:20  

Heino fikser alt - Kostumet (5)
Heino fikser alt - Kostumet (5) Heino rykker ud til Sonja, da hun skal have syet et kostume. Men kan en handyman som Heino virkelig finde ud af at sy?

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Ebbe er rigtig træt at det dumme fantasi-monster, der stjæler hans kammerjunker. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med en masse sejt klæd-ud-tøj og hjælper Ebbe med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

14:00  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7)

14:10  

Storm på Stillevænget (10:24)
Storm på Stillevænget (10:24) Det er blevet tid til det navnkundige nisseløb i Julekampen. Vinderen brager gennem byen i raketfart, men Leo synes der er noget skummelt ved det hele.

14:25  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

14:40  

Kika og Bob (13)
Kika og Bob (13) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:35  

Fader Brown V (9:15)
Fader Brown V (9:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Da Mrs. McCarthy overtager driften af et mobilt bibliotek, opdager fader Brown en hemmelighed, der er stærkt chokerende.

16:20  

Fader Brown V (10:15)
Fader Brown V (10:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) For at redde en gammel ven, må Fader Brown undersøge en 300 år gammel hemmelighed, der er skjult på et universitet.

17:05  

Jordemoderen IX (6:10)
Jordemoderen IX (6:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Søster Julienne tilbyder Nonnatus House' hjælp til at uddanne læger i fødselsvidenskab. Hun og dr. Turner håber, at det vil gøre kommunen opmærksom på, at stedet er af vital betydning for lokalsamfundet - og dermed forhindre, at det bliver revet ned. De unge lægers tilstedeværelse skaber masser af begejstring - måske lidt for meget for søster Juliennes smag.

17:05  

Jordemoderen IX (5:10)
Jordemoderen IX (5:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Lucille sendes til St Cuthbert's, da en sygeplejerske melder sig syg. Sygeplejerske Crane tager i skole for at vaccinere de nye elever. Hun bliver bekymret, da det er uklart, hvilke vacciner to nye østpakistanske elever har fået. Kuvøsefonden er stagneret, og Shelagh sætter Violet, Trixie, søster Frances og Valerie til at stable et velgørenhedsmodeshow på benene.

DR2

17:30  

Det fantastiske byliv III (6:6) Taipei
Det fantastiske byliv III (6:6) Taipei Canadisk dokumentarserie fra 2020. (The Life-Sized City) Taiwans hovedstad er en ung by, der har oplevet store historiske forandringer på kort tid. Japanerne indførte den oprindelige byplan, mens kineserne ændrede det politiske landskab efter 2. verdenskrig. Byen har massiv økonomisk vækst, men et anspændt forhold til Kina, der gør fremtiden usikker. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen taler med byens højlydte indbyggere om deres planer for en mere demokratisk og grønnere by.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Karlas Fantalastiske Klasse - Zombierne
Karlas Fantalastiske Klasse - Zombierne Karla, Ole og Riste bliver jagtet gennem den øde by af zombier og skal nå at finde en kur, hvis de skal overleve.

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne standser en horde af humdinger + Vovserne redder et superfyrtårn

16:55  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

17:05  

Luk op Luk i - EN GOD VEN
Luk op Luk i - EN GOD VEN Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.

17:25  

Stop!
Stop! Abbe har fået flere venner i kvarteret. De leger tit sammen, og i dag spiller de rundbold nede i gården. Men den sure nabo, Kurt, har andre planer. Han vil have fred og ro i nabolaget. Men da Kurt tager alle deres rundboldsting, får Abbe nok!

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) I den store lade ved siden af slottet vil den sure mand lave konfetti af børnetegninger, og han har lavet en børnefælde så han kan få ram på Motor Mille og Børnebanden. Men han går selv i fælden, og børnene får tegningerne. Men så går det galt. Motor Mille bliver fanget!

17:51  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

17:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

17:55  

F for får V (12)
F for får V (12)

DR1

18:00  

Antikduellen (6:12) - Løgumkloster
Antikduellen (6:12) - Løgumkloster Lasse Franck og Rikke Fog er taget med Antikduellen til Løgumkloster, hvor de har 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. De to duellanter ligger uhyggeligt tæt efter første dag, men det forhindrer dem ikke i at tage chancer og købe finurlige ting. Hvem der løber med dagens sejr, det er op til Martin Birger Nielsen fra Svendborg Auktionerne, som kommer på lidt af en prøve til dagens vurdering. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (5:12) - Løkken
Antikduellen (5:12) - Løkken Antikduellen er rykket til Løkken, og her har de to Antikduellanter, Rikke Fog og Lasse Franck, 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Der er fokus på at finde de skæve og anderledes ting hos Rikke, som fylder bilen op med kuriositeter, og måske også lidt design. Den anden bil bliver slet ikke fyldt, når Lasse gør alt, hvad han kan, for at komme uden for sin komfortzone. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (4:12) - Auktion
Antikduellen (4:12) - Auktion I dag falder hammeren over ugens indkøb. Antikduellanterne Helga Thodsen og Simon Krogsgaard har hele ugen duelleret om at købe ind til de skarpeste priser og få den bedste vurdering. Simon ligger klart i front, men intet er afgjort, for alt kan ske, når duellanternes varer kommer under hammeren på Svendborg Auktionerne. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Slædepatruljen (4:6)
Slædepatruljen (4:6) De udvalgte kvinders råstyrke og mentale overskud bliver i den grad udfordret af Grønlands barske natur. For én af kvinderne bliver det for meget, og som den første vælger hun at give op og rejse hjem til Danmark.

DR2

18:25  

Jorden rundt på skinner (6:6) - USA
Jorden rundt på skinner (6:6) - USA Britisk dokumentarserie fra 2019. (Around the World by Train) Fra San Francisco til New York. På sidste del af sin tur drager Tony Robinson gennem USA. Han lægger ud i San Francisco, før han hopper ombord på det legendariske passagertog California Zephyr til Denver, Colorado. Undervejs passer han udstillingsgrisen Roger, oplever de storslåede Rocky Mountains og tager sydpå til New Orleans - inden han sætter kursen mod New York.

19:10  

Nedtælling til 1961 - Opførelsen af Berlinmuren
Nedtælling til 1961 - Opførelsen af Berlinmuren Tysk dokumentar fra 2019. (Countdown to 1961 - The Rise of the Berlin Wall) Natten mellem d. 12 og 13. august 1961 begyndte man byggeriet af Berlinmuren. En 45,1 km lang mur af beton og pigtråd, der kom som en overraskelse for både øst-og vesttyskerne. Her dykker vi ned i historien om byggeriet af muren og den følelsesmæssige betydning for de mennesker, der var vidne til det historiske øjeblik.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Emma bliver vred over, at Jia har gemt deres legeaftale, synes Jia, at hun er for følsom til at være helt. Men Jia skal snart lære, at følsomhed og heltemod går hånd i hånd

18:30  

Svampebob Firkant VIII (10)
Svampebob Firkant VIII (10)

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn På vej hjem fra Østrig bliver Arthurs monsterjægerflyver invaderet af tre destruktive Gremlins. Og det findes der kun én løsning på.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kontant: Tatoveret og skamferet
Kontant: Tatoveret og skamferet To jyske fætre driver en tatoveringskæde, hvor kunder betaler forud for tatoveringer, der aldrig bliver udført. Jacob Kragelund går på jagt efter de lyssky tatoveringssteder, der tilsyneladende blæser på reglerne for hygiejne og efterlader kunder skamferede for livet. www.dr.dk/kontant

22:05  

Chelsea Detective (4:4)
Chelsea Detective (4:4) Britisk krimiserie fra 2022. (The Chelsea Detective) Ved første øjekast er Oliver Cowie et usandsynligt mordoffer: En populær lærer på Chelseas internationale privatskole og en kærlig familiefar. Men da han bliver fundet dræbt på blodig vis i sit eget hjem, skorter det ikke på mistænkte. Fra hans egen kone over stridslystne kollegaer til utilfredse forældre. Kriminalkommissær Max og Priyas jagt på sandheden afslører den ene mørke hemmelighed på skolen efter den anden.

23:35  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (9:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (9:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) De sidste to deltagere kæmper videre på trods af hård frost og ekstreme temperaturer. Mens små sejre løfter deres humør, kæmper de også med visheden om, at den mindste fejl kan sende dem hjem. Men med chancen for at skrive historie, graver de dybere end nogenside før for at vinde.

DR2

21:00  

Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (1:3) Angrebet
Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (1:3) Angrebet Britisk dokumentarserie fra 2023. (Murder in the Pacific) I 1985 sejler en gruppe miljøaktivister til Stillehavet om bord på Greenpeace-skibet Rainbow Warrior. De lægger til i havnen i Auckland, New Zealand. Aktivisterne vil protestere imod franske atomvåbenforsøg, der har ødelagt lokalsamfund i nærheden. Men missionen bliver afbrudt, da to bomber sænker deres skib og dræber et besætningsmedlem. Politiet opdager, at der er tale om international sabotage godkendt på højeste niveau. Men af hvem?

21:45  

Explainer - Hvorfor smider vi så meget mad ud?
Explainer - Hvorfor smider vi så meget mad ud? Du har nok prøvet at smide en gammel madpakke ud. Eller resterne bagerst i køleskabet som du ikke fik spist. Også i supermarkederne bliver frugt og grønt kasseret, hvis de ikke lever op til vores høje krav. Alt det er en del af vores store problem med madspild, og en af de helt store tabere er klimaet.

21:50  

Explainer - Hvad sker der, når du klager over politiets opførsel?
Explainer - Hvad sker der, når du klager over politiets opførsel? Det sker jævnligt, at anholdelser eller videoer af betjentes opførsel går viralt, og hvert år klager flere og flere danskere over politiets opførsel. Klagerne går over alt fra upassende sprogbrug til klager over unødig brug af magt. Alligevel er det stadig få af klagerne, hvor Den Uafhængige Politiklagemyndighed rejser kritik af betjentes opførsel.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Nanna Ditzel - Den legesyge designer
Nanna Ditzel - Den legesyge designer Nanna Ditzel udfordrede dansk design med vilde former, klare farver og møbler uden ben. Hun blev én af Danmarks mest anerkendte designere med organiske møbler og smykker. I år ville hun være fyldt 100 år.

22:40  

Et langsomt mord
Et langsomt mord Adrian Adler Petersens far døde under mystiske omstændigheder, da Adrian var 4 år gammel. Nu har Adrian sat sig for at undersøge, hvordan det kan være, at hans far døde så ung? Det får Adrian på sporet af en forbrydelse, der skete langt tidligere i farens liv, da han som ung teenager boede på drengehjemmet Skorpeskolen.

23:40  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:20  

Fifteen-Love (1:6)
Fifteen-Love (1:6) Britisk dramaserie fra 2023. Teenage-tennisstjernen Justines karriere ender brat i semifinalen i French Open. Fem år senere bliver der igen vendt op og ned på Justines verden. Det sker, da hendes gamle træner, Glenn, vender hjem efter at have vundet French Open med en ny spiller. Da Justine kommer med en chokerende beskyldning mod Glenn, ændrer det alles liv.

01:10  

Fader Brown V (2:15)
Fader Brown V (2:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown bliver bedt om at holde øje med Lady Felicias niece Bunty. Men så bliver hun mistænkt for mord.

01:55  

Fader Brown V (3:15)
Fader Brown V (3:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) I en hedensk gruppe bliver medlemmerne mistænkt for at have myrdet én af deres egne. Fader Brown tager sig af sagen.

02:40  

Rick Steins elskede Cornwall (5:15)
Rick Steins elskede Cornwall (5:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall har længe inspireret forfattere. Denne gang går Rick Stein i fodsporene på en af Storbritanniens mest populære forfattere og digtere Thomas Hardy. I landets smukkeste landsby Mousehole hører han om en anden berømt forfatter nemlig Dylan Thomas og laver sin version af den ikonisk korniske ret: Stargazy pie.

02:40  

Rick Steins elskede Cornwall II (4:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (4:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall har masser af folkefortællinger. I Zennor ved Land's End hører Rick fortællingen om en havfrue ved navn Asenora, der flakker om på kirkegården og går ind i kirken. Han møder en gruppe tanghøstere, der kæmper for at udbrede den japanske superfood, og uden for Redruth besøger han Cornwalls eneste racerbane, hvor der er fri leg for alle vovehalse.

03:10  

Antikkrejlerne XXVI (1:25)
Antikkrejlerne XXVI (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:10  

Antikkrejlerne XXV (25:25)
Antikkrejlerne XXV (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:55  

Antikkrejlerne med kendisser (163)
Antikkrejlerne med kendisser (163) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:55  

Antikkrejlerne med kendisser (162)
Antikkrejlerne med kendisser (162) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:40  

Kærlighed i terapi II (4:9)
Kærlighed i terapi II (4:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Natasha afslører sin dybeste frygt. Kristi fortæller om Brocks svigt. Og da Sean fortsætter med at fordreje sandheden, får Orna nok.

01:10  

Chippendales: Mord, mandestrip og millioner (1:4)
Chippendales: Mord, mandestrip og millioner (1:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Curse of the Chippendales) Disco, vilde fester- og strip. I slutningen af 1970'erne leder en betrængt natklub efter den næste store ting. Ind på scenen træder Chippendales, en trup af muskuløse mandlige dansere, hvis olieglinsende stripshow rider med på bølgen af seksuel frigørelse. Men deres hurtige succes bringer korrupte personligheder med sig. Magien fordærves af bedrag, jalousi, grådighed og mord. Her dykker vi ned i den sande historie om Chippendales.

02:00  

Efterforskerne (1:6)
Efterforskerne (1:6) Dansk dokumentarserie fra 2021 Pludselig bliver Johannes fængslet. Mistænkt for voldtægt. Men hvorfor, når han er sort og offeret siger, gerningsmanden er hvid? Forsvarsadvokat Luise Høj og tidligere statsadvokat Birgitte Vestberg efterforsker retssystemet, og opdager en lang række alvorlige fejl.

02:30  

Top Gear - Familiebiler, varevogne og en Ferrari
Top Gear - Familiebiler, varevogne og en Ferrari Britisk underholdningsprogram fra 2022. Hvilken familiebil er den bedste til prisen i dag? Chris, Freddie og Paddy lader videnskaben råde. Og så prøver de også at købe varevogne til en rimelig pris. Paddy tager til Italien for at teste Ferraris smukke nye SP3... og lege taxachauffør en stund.

03:30  

Troldspejlet special - Troldspejlet på zombiejagt
Troldspejlet special - Troldspejlet på zombiejagt Når der opstår en pandemi, bliver zombie-apokalypsen en meget nærliggende tanke. I hvert fald er der flere zombier end nogensinde i populærkulturen. Jakob Stegelmann giver dig historien om zombien og en guide til de mærkeligste zombiefilm.

TVR

01:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, LOEGUMKLOSTER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1104054902