Løgumkloster
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: tirsdag d. 7. november 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: tirsdag d. 7. november 2023

DR1

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:35  

Jordemoderen IX (2:10)
Jordemoderen IX (2:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lægerne og jordemødrene fra Nonnatus House er taget til en fjern, men idyllisk skotsk ø, hvor beboerne har desperat brug for deres evner. Udsat for vind og vejr må holdet arbejde under svære forhold med begrænset adgang til vand og elektricitet.

05:40  

Jordemoderen IX (1:10)
Jordemoderen IX (1:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lægerne og jordemødrene fra Nonnatus House rejser til en fjern, men idyllisk skotsk ø, hvor beboerne har desperat brug for deres evner. Udsat for vind og vejr må holdet arbejde under svære forhold med begrænset adgang til vand og elektricitet.

06:25  

Fiskerne (7:8)
Fiskerne (7:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. Geir vil bygge sin drømmebåd og tager på besigtigelsestur til Kroatien. Da skipper Anders bliver far, må han overlade Larstein til et uprøvet mandskab.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Min far slog min familie ihjel: Med ar på sjælen
Min far slog min familie ihjel: Med ar på sjælen Hvad sker der med de tilbageblevne børn efter drabet? Ensomheden og savnet af sin familie fylder for Ida, og får store konsekvenser for hende. Søstrene Signe og Kathrine vokser op hos deres mormor, efter deres far slår deres mor ihjel, men tabet fylder også hos dem.

07:45  

Slædepatruljen (3:6)
Slædepatruljen (3:6) Konkurrencen spidser til. Forude venter en redningsøvelse og 100 kilometer på langrend, for kun de sejeste kommer med videre til de nordlige breddegrader. Et uheld får store konsekvenser for én af kvinderne lige inden målstregen.

08:45  

Passion for millioner (4:6)
Passion for millioner (4:6) Brian Lykke har købt to flasker dyr vin på auktion. men er de ægte? Det tjekker Europas største vinhus for ham. Diamanthandleren Sidsel har succes i London. Men kan man stole på, hvad man køber? Og så er der kontant Pokémonhandel i Holland. Brian Lykke dykker ned i en fascinerende og overraskende verden af vilde samlere med talent for succes.

DR2

06:10  

Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale?
Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale? Anklagen lød på landsforræderi, strafferammen var op til 12 års fængsel, og der er allerede blevet tilbragt måneder bag tremmer. Men nu har anklagemyndigheden droppet straffesagerne mod tidligere spionchef Lars Findsen og tidligere Venstre-minister Claus Hjort Frederiksen. Hvorfor? Og hvad bliver næste kapitel i sagen om Forsvarets Efterretningstjeneste, der bliver beskrevet som en af de største skandaler i dansk retshistorie? Issa Mahmoud Jeppesen spørger juraeksperten og to chefredaktører.

06:35  

Deadline: Kan velfærdsstaten holde?
Deadline: Kan velfærdsstaten holde? To nye bøger debatterer spørgsmålet. Den ene bog vil redde velfærdsstaten gennem høj arbejdsmoral. Den anden ønsker til gengæld helt at frisætte os fra velfærdsstaten. De to forfattere er Socialdemokratiets Kaare Dybvad Bek og antropolog Dennis Nørmark.

07:00  

Deadline: Krigen er tilbage
Deadline: Krigen er tilbage Krigen er tilbage, og vi befinder os i et skæbnesvangert øjeblik i verdenshistorien med et konfliktniveau på bristepunktet. Sådan lyder analysen i bogen 'Krigens Logik', der skal klæde os på til at leve i en ny sikkerhedspolitisk virkelighed. Men hvad er det for en grundlæggende viden, vi og vores politikere mangler? Issa Mahmoud Jeppesen spørger bogens forfatter, militæranalytiker Anders Puck Nielsen.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (10)
Rosa fra Rouladegade II (10) Josefine bor i det samme hus som sin mormor. Det er rigtig hyggeligt, for så kan hun smutte på besøg, spise slik og hjælpe mormor i stalden, så tit hun har lyst. I dag smutter hun hjem til Rosa, for selv at bede om lidt hjælp, for hun vil nemlig gerne give mormor en overraskelseskage. Sammen forklæder de sig som halmballer og tager på hemmelig kagemission, for at finde ud af hvordan kagen skal være. Men pludselig kommer mormor hjem fra sin ridetur - og så er det heldigt, at Josefine kender alle de gode gemmesteder i huset.

06:00  

Ernest & Celestine (17)
Ernest & Celestine (17)

06:10  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Infektion (7)
Bamselægen - Infektion (7) Bamselægen Sandra får i dag besøg af Sigga Lou og bamsedukken Lulu. Lulu er uheldigvis blevet skubbet ud af sengen af de andre bamser, og har fået et sår på benet. Det kræver lidt mere end at blive pustet på, men heldigvis er Sandra specialist i syge bamser. Sigga Lou og Sandra undersøger Lulu, men afbrydes undervejs af Professor Allan, som har en masse at fortælle om bakterier. Er det mon bakterier, der har gjort Bamsedukken Lulu syg?

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Børnebanden hører, at der findes en hemmelighed om Vokseværk i den sure mands hus. Men for at finde den, skal de løse en gåde. Motor Mille skal lokke den sure mand væk. Hun driller ham og kører væk i sin gokart med Granbergs guldbil i hælene.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris: Jul med Kimmy Kænguru
Gurli Gris: Jul med Kimmy Kænguru

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (40)
Hey Duggee (40)

07:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington II
Paddington II

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (52)
Vidundervovsen Vaffel (52)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (5)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (5) En intetanende Kristian går direkte mod Hellas fælde. Heldigvis får Jose, Bjørn og Nikoline adressen ud af Reichardt, men kan de nå at redde Kristian?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:15  

Mød pingvinfamilien
Mød pingvinfamilien Britisk naturfilm fra BBC fra 2021. (Penguins: Meet the Family) Det er en af de mest elskede og ikoniske fuglearter på Jorden. Pingviner. En ganske særlig familie med 18 forskellige arter, der er fulde af overraskelser. De har en utrolig evne til at tilpasse sig og trives i nogle af de mest ekstreme miljøer på Jorden - fra ørkener til tætte skove. For første gang skal vi nu møde hver eneste art i den fantastiske familie.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (164)
Antikkrejlerne med kendisser (164) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (163)
Antikkrejlerne med kendisser (163) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (1:25)
Antikkrejlerne XXVI (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (25:25)
Antikkrejlerne XXV (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave
Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave En han-edderkop leder efter en hun-edderkop, som han kan parre sig med. Men en hun-edderkop kan godt finde på at spise en han-edderkop. Så han-edderkoppen må tage en gave med til hende, for ikke blive spist. Hvad tror du han giver hun-edderkoppen i gave?

09:12  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne? Et træ er blevet fældet. Det er et dyr, som har gjort det. Hvis vi kigger nærmere på træet, finder vi noget, som måske kan lede os nærmere en opklaring af mysteriet. Der er nemlig bidemærker i træet. Hvilket dyr tror du mon, der kan fælde træer med tænderne?

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Bavianen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Bavianen Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den bomstærke abe, bavianen. På sin jagt skal han passe på, at han ikke kommer for tæt på nogle glubske krokodiller. Han finder også den lille øgle gekko, som med særlige hår under fødderne, kan kravle med hovedet nedad.

09:25  

MikroMakkerne - Guldsmeden
MikroMakkerne - Guldsmeden Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på Guldsmeden, der både er en af de smukkeste flyvere og samtidig et grådigt rovdyr! De undersøger hvordan guldsmeden fanger dens bytte, og dyster selv I at blive den skarpeste insektjæger!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:56  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (4)
Cirkusliv i savsmuld (4) Cirkusdirektøren vil rigtig gerne kaste med alle de børn som Signe drømmer om at få, men først må Signe lære at give Miranda fire sko på.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at blæksprutten spiser sin egen arm? Se med når Kristian og Katrine besøger en blæksprutte, og se om det lykkes Blækita og Blæktud at flygte fra den store hval.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - S
Skæg med bogstaver - S Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet S, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en skat til sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Hul i taget og buk af blik
Frank & Kastaniegaarden - Hul i taget og buk af blik Tagarbejdet på møllehuset er nu nået så langt, at der skal laves kvistvinduer, og det er ganske grænseoverskridende for Frank at skære hul i taget. I drivhuset er Kakitræet ved at være modent og der skal plukkes æbler, inden det begynder at blæse for meget. Frank får hjælp af Tony til at lave blikindækninger til kvistvinduerne på møllehuset. I køkkenhaven skal knoldsellerien bjærges og Frank forsøger også at finde de søde kartofler, men nogen har været der før ham.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Gale gæs og høvlede spån
Frank & Kastaniegaarden - Gale gæs og høvlede spån Gæssene på Kastaniegaarden har set sig sure på Franks bil og bider listerne af, så han glæder sig til at få det sidste ord, når gæssene skal slagtes. Der skal høvles tagspån til møllehuset med en maskine som har kostet nogle tommelfingre i gennem tiden, og I køkkenhaven vil Frank forsøge sig med at lave stiklinger ud fra en gammel dansk jordbærsort.

12:45  

Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10)
Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10) Sæson 7 (2016). Det er begyndelsen af juni måned, og Jørgen og Nikolaj befinder sig i Canada. Dybt inde i de store skove, har de besluttet sig for at gøre endnu et forsøg på at nakke et dyr, som tidligere har taget dem ved næsen. Endda ad to omgange. Om tredje gang bliver lykkens gang, vil tiden vise, når de to kammerater sætter alt ind på at nakke og æde en bæver. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en sortbjørn i Canada (6:10)
Nak & Æd - en sortbjørn i Canada (6:10) Sæson 7 (2016). Canada er verdens næststørste land, og her er den storslåede natur nærmest uendelig. Jørgen og Nikolaj forvandler sig til pelsjægere, og går dybt ind i de canadiske skove med riffel og kogegrej. De har slået lejr i et farligt område, der er hjemsted for mange af Canadas fantastiske dyr. Kammeratskabet kommer på noget af en prøve, når de sammen skal forsøge at nedlægge en stor sortbjørn. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (5:15)
Rick Steins elskede Cornwall (5:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall har længe inspireret forfattere. Denne gang går Rick Stein i fodsporene på en af Storbritanniens mest populære forfattere og digtere Thomas Hardy. I landets smukkeste landsby Mousehole hører han om en anden berømt forfatter nemlig Dylan Thomas og laver sin version af den ikonisk korniske ret: Stargazy pie.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (4:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (4:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall har masser af folkefortællinger. I Zennor ved Land's End hører Rick fortællingen om en havfrue ved navn Asenora, der flakker om på kirkegården og går ind i kirken. Han møder en gruppe tanghøstere, der kæmper for at udbrede den japanske superfood, og uden for Redruth besøger han Cornwalls eneste racerbane, hvor der er fri leg for alle vovehalse.

14:05  

Hammerslag 2016 (8)
Hammerslag 2016 (8) Hammerslag er i aften i Skæring nord for Aarhus. Her ligger der et spændende sommerhus i fire forskudte niveauer. Derefter går turen til landsbyen Mejlby, hvor der skal gættes pris på et gammelt restaureret bindingsværkshus fra 1862, nemlig den gamle Ornecentral. I det eftertragtede Risskov ligger aftenens sidste bolig. En bolig med en offentlig grundværdi på 2,3 millioner med selvhejsende emhætte og vinkøler. Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med hængekøje og mandehule
Kender Du Typen? 2018 - Med hængekøje og mandehule Kender Du Typen? er draget til Humlebæk i det nordlige Sjælland for at besøge en type, som elsker at hænge ud i sin mandehule og høre Bruce Springsteen. Livsstilsekspertene Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der ikke ejer et fjernsyn og som elsker at slænge sig i sin hængekøje. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:05  

Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.

12:25  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:44  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Team Tornado køre imod Fodboldnørderne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på et savværk og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:20  

Heino fikser alt - Vippestolen (3)
Heino fikser alt - Vippestolen (3) Marie har ringet til Heino, fordi hendes stol vipper, og det er jo faktisk ret farligt, mener Heino. Han går straks i gang med fuksvansen, men får måske savet lidt for meget af.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Emilia er rigtigt træt af et dumt mumie-fantasimonster, der gemmer sig ude på gangen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

13:55  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

14:05  

Storm på Stillevænget (8:24)
Storm på Stillevænget (8:24) I Julekampens anden delkonkurrence viser Stillevængets store idéer sig pludselig at blive meget små. Skygningen af den skumle nabo Eskild begynder nu at give resultat.

14:20  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

14:35  

Kika og Bob (11)
Kika og Bob (11) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:35  

Fader Brown V (5:15)
Fader Brown V (5:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown forsøger at opklare mordet på en forfatter, men for at finde spor i sagen, bliver han nødt til at dykke ned én af de bøger, som hun har skrevet.

16:20  

Fader Brown V (6:15)
Fader Brown V (6:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown får selv skylden for mordet, efter at en gammel fjende fortæller ham, at hun har arrangeret sin tidligere elskers død.

17:05  

Jordemoderen IX (4:10)
Jordemoderen IX (4:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Nogen stjæler mælk fra Nonnatus House. Det lykkes Fred og søster Monica Joan at fange tyven, og det fører til et nyt bekendtskab. Samtidig er en forsigtig romance begyndt at blomstre mellem miss Higgins og sergent Woolf.

17:05  

Jordemoderen IX (3:10)
Jordemoderen IX (3:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Januar 1965. Efter en strømafbrydelse hører Fred en usædvanlig lyd. Da han følger efter lyden, finder han et nyfødt barn, der er blevet efterladt i en skraldespand. Samtidig må dr. Turner og sygeplejerske Crane kæmpe med et alarmerende difteriudbrud. Mens søster Julienne hører om en ambitiøs saneringsplan, der kunne være en trussel mod Nonnatus House.

DR2

17:30  

Explainer - Kan kroppen holde til livet i rummet?
Explainer - Kan kroppen holde til livet i rummet? Snart tager den danske astronaut Andreas Mogensen på endnu en rumrejse. I et halvt år skal han bo og arbejde på den internationale rumstation. Men livet i rummet er ikke let, og den vægtløse tilstand er både fantastisk og farlig for os mennesker.

17:40  

Ditte Hansen har en plan: Rød alarm på gul stue
Ditte Hansen har en plan: Rød alarm på gul stue Hvad sker der når man slipper Ditte Hansen løs i en børnehave og hvordan reagerer en gymnasieklasse på hendes kampagnefilm, der skal rekruttere dem til at blive pædagoger? For hvem skal egentlig passe vores børn, når der ikke længere er nogen, som vil være pædagoger, og hvad har Storebæltsbroen med det hele at gøre?

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Vi bytter hjerner
Karlas Fantalastiske Klasse - Vi bytter hjerner Da Karla og Ib går sammen ind på et afspærret toilet for at tisse, sker der noget meget mystisk.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII En katpack Paw Patrol redning - Ruffle, Vildkat og et garnnøgle + Marshall, Leo og pariserhjulet.

16:51  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

16:55  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:05  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:19  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

17:21  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

17:25  

Trex
Trex Simon og Trex leger ridder og drage, da deres frygtelige nabo Knarvorn von Sur dukker op og forstyrrer det sjove. Men heldigvis griller naboen med en stærk grillsovs, og det gør, at Trex endelig kan få opfylde sine drømmemål.

17:30  

Vilde venner (11)
Vilde venner (11) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal fodre en lille ræveunge, ringmærke 25 ællinger og så skal de ud og redde en flagermuseunge.

17:51  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

17:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

17:55  

F for får V (10)
F for får V (10)

DR1

18:00  

Antikduellen (5:12) - Løkken
Antikduellen (5:12) - Løkken Antikduellen er rykket til Løkken, og her har de to Antikduellanter, Rikke Fog og Lasse Franck, 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Der er fokus på at finde de skæve og anderledes ting hos Rikke, som fylder bilen op med kuriositeter, og måske også lidt design. Den anden bil bliver slet ikke fyldt, når Lasse gør alt, hvad han kan, for at komme uden for sin komfortzone. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (4:12) - Auktion
Antikduellen (4:12) - Auktion I dag falder hammeren over ugens indkøb. Antikduellanterne Helga Thodsen og Simon Krogsgaard har hele ugen duelleret om at købe ind til de skarpeste priser og få den bedste vurdering. Simon ligger klart i front, men intet er afgjort, for alt kan ske, når duellanternes varer kommer under hammeren på Svendborg Auktionerne. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (3:12) - Køge
Antikduellen (3:12) - Køge I dag er Antikduellen taget til Køge, og det er Helga Thodsen og Simon Krogsgaard, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Simon har en solid føring på 1.700 kr., men han har ikke tænkt sig at slappe af. Helga gør alt hvad hun kan, for at se, om hun kan nå at hente Simon, så hun kaster sig over et af sine yndlingsmaterialer, nemlig teak. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Nak & Æd (5:8) - en hellefisk i Grønland
Nak & Æd (5:8) - en hellefisk i Grønland Kulden bidder i Grønland. Og Jørgen og Nikolaj har slået teltet op på den grønlandske is. Det er med håbet om at få den lækre hellefisk på krogen. Fiskeri fra isen kræver råstyrke og en særlig teknik. Heldigvis får de hjælp til at fuldføre missionen af en lokal fanger. Men isfiskeri er en kold disciplin, så spørgsmålet er om de har hvad der skal til for, at det lykkes. Eller om de i stedet skal servere slimede ålebrosmer for deres nye ven.

DR2

18:10  

Hitlers arktiske krig (3:6) Hitlers store satsning
Hitlers arktiske krig (3:6) Hitlers store satsning Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) Hitler invaderer Sovjetunionen. Hans mål er at erobre nikkelminen i Petsamo, Finland, samt havnen og jernbanen i Murmansk, Sovjetunionen. Finland slutter sig til Nazityskland, hvilket får de allierede til at stramme grebet om de arktiske egne. Hitlers sommer-lynoffensiv mislykkes, og tyskerne bliver fanget af den iskolde vinter. Parterne kæmper også intenst om kontrollen over ishavet og over de lokale øers vejrstationer.

19:05  

Stalins berygtede Gulag (3:3)
Stalins berygtede Gulag (3:3) Fransk dokumentarserie fra 2019. (Goulag, une histoire soviétique) I slutningen af 1940'erne kæmper to millioner fanger for overlevelse under Gulag-lejrenes ubarmhjertige vilkår. Da Stalin dør i 1953, overtager Khrushchev som premierminister og løslader en million fanger. Langsomt lukkes Gulag-systemet ned, og med kommunismens fald forsvinder lejrene fra Ruslands og verdens erindring.

20:05  

Nazisternes vej til magten III (1:3)
Nazisternes vej til magten III (1:3) BBC-dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Nazis) I vinteren 1944 er Tyskland ved at tabe krigen på alle fronter. Hæren er svækket og demoraliseret, men Hitler nægter at overgive sig. I stedet indkalder han de ledende militærgeneraler, og beordrer dem til at forberede et massivt overraskelsesangreb mod de vestlige allierede. Hvem er loyal over for Hitler til det sidste? Og hvem forråder ham?

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Prinsesse Ranedyr stjæler en flok husky-hunde, tager Mads sig af redningsaktionen, fordi han med Pup-E selvfølgelig har det bedste kendskab til hunde! Men Shell-E, Kitt-10 og Paul-E har andre planer og kan ikke lade være med at konkurrere mod hinanden i kapløbet om at redde huskyerne.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (8)
Svampebob Firkant VIII (8) Patricks hjemmeferie + At gå planktonen ud

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Der er ballade i Grummebæk. Uskyldige børn får frarøvet deres lommepenge i byens park under mystiske omstændigheder. Det kunne være en sag for "Monsterpolitiet".

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont: TikTok-familien fra Hollywood
Horisont: TikTok-familien fra Hollywood Familien Vanias lever af TikTok. Nechelle er mor og manager for sine to døtre, der begge har hundredtusinder af følgere. Nechelle forsøger at få datteren Rave til at bruge sin berømmelse til at lancere en sangkarriere, men planerne skaber splid. Tag med til TikTok-land, hvor likes er lig med dollars, men ikke nødvendigvis lykke.

21:50  

Top dog (3:8)
Top dog (3:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Uret tikker. Emily og Teddy har kun to dage til at finde Philip og hans kidnappere, inden løsesummen bliver udbetalt. Nu er Teddy tilmed selv endt i søgelyset. Advokatfirmaets sikkerhedskonsulent har fundet spor efter ham i Philips lejlighed og mistænker ham for at stå bag kidnapningen. Men Emily fortsætter ufortrødent sin efterforskning sammen med Teddy.

22:30  

Top dog (4:8)
Top dog (4:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Teddy bliver mere og mere påvirket af situationen. Hans eneste ønske er at lægge sit gamle liv bag sig og begynde på en frisk. Samtidig er det blevet tid for Emilys møde med advokatfirmaets partnere. Hun er parat til at ofre alt for selv at blive partner.

23:15  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (7:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (7:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Deltagerne kæmper for at opretholde deres vægt i det barske og udfordrende landskab. Fejringen af en milepæl minder en deltager om, hvor lang tid der er tilbage i eksperimentet, mens en anden forsøger at komme videre efter et stort tilbageslag.

23:55  

Fader Brown IV (10:10)
Fader Brown IV (10:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Brown møder en voodoopræst, der er besat af at vinde kvinden i sit liv tilbage.

DR2

21:00  

Volvorøveren: Den finske flugtkonge
Volvorøveren: Den finske flugtkonge Efter en række spektakulære danske bankrøverier bliver den berømte Volvorøver Matti Markkanen sendt til afsoning i sit hjemland Finland. Historieblogger Regitze rejser i hans fodspor. Hun vil finde ud af, hvad der sker med Volvorøveren, efter at han kapper båndene til hendes familie, hvor han har været en nær ven gennem flere år. Bliver Volvorøveren lovlydig efter fængslet? Får han familie? Prøver han nogensinde at tage kontakt igen til sin gamle smuglerkumpan, Regitzes oldefar Erik - eller er der noget, der holder ham tilbage?

21:30  

Curlerkongen - historien om en dansk verdenssucces (3:3)
Curlerkongen - historien om en dansk verdenssucces (3:3) På toppen har Carmen Curlers 3500 medarbejdere og producerer 17.000 Curler-apparater i døgnet. Der udloddes Mallorcarejser blandt medarbejderne, og Arne Bybjerg bliver gift ved et overdådigt bryllup. Der er bare ét problem: Firmaets hovedkunde, amerikanske Clairol, vil have total indflydelse over Carmen.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Colosseums blodige historie (3:8)
Colosseums blodige historie (3:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) År 83 e.Kr. Romerriget vokser. Og antallet af eksotiske dyr, der fragtes til Rom for at underholde tilskuerne i Colosseum, øges. Over en million dyr bliver slagtet i arenaen. Den mest berømte kriger er Carpophorus. Men kan Carpophorus overleve, når han skal kæmpe imod 20 vilde dyr på samme tid? Uegnet for børn.

23:25  

Monarkiets myter (3:6)
Monarkiets myter (3:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Var det rygter, der ødelagde dronning Anne af Storbritanniens omdømme og arv? Dronning Annes rolle som regent er ofte blevet skæmmet af sladder om hendes kærlighedsliv og helbred helt frem til i dag. Men var hun i virkeligheden en mere begavet, handlekraftig og succesfuld dronning, end historien fortæller? Historiker Lucy Worsley går på jagt efter sandheden.

TVR
DR1

00:35  

Fader Brown V (1:15)
Fader Brown V (1:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) En mystisk fremmed, et forsvundet æsel, halsbetændelse i kirkekoret og en kidnappet baby truer med at ødelægge julefrokosten. Fader Brown forsøger at komme til bunds i sagen.

01:30  

Taggart: Blomsten af landets ungdom
Taggart: Blomsten af landets ungdom Skotsk krimi fra 2006. (Taggart: The Best and the Brightest) Taggart-holdet må i arbejdstøjet, da en studerende findes død på universitetet. Den unge kvinde er blevet forgiftet, men Burke og co. står uden motiv eller mistænkte, for den afdøde brugte det meste af sin tid på sine studier og havde tilsyneladende ikke nogen fjender. For Jackie Reid fører sagen til et gensyn med en gammel ven, der gerne vil være mere end blot end ven. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: James Henry.

02:15  

Rick Steins elskede Cornwall (3:15)
Rick Steins elskede Cornwall (3:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Langt fra Cornwalls berømte strande kan man snildt finde små, skønne landsbyer. Denne gang besøger Rick Stein en af sine favoritter nemlig byen Helford. Her tager biologen Gillian Burke ham med på en gåtur gennem en sjælden atlantisk tempereret regnskov. Han smager førsteklasses salami og kaster sig ud i at lave en barndomsret: Paneretskinke, nye kartofler og hjemmelavet salatmayonnaise.

02:40  

Rick Steins elskede Cornwall II (2:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (2:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Mange af Cornwalls byer har spillet en rolle i Storbritanniens historie. Denne gang tager Rick Stein til den lille verdenskendte by St. Ives, hvor han fortæller om den udsædvanlige kunstner Alfred Willis, der var både fisker og maler. I St. Neot besøger han en sjælden samling af gamle glasmosaikker, der er over 500 år gamle. Og i Devon møder han en kok, der vil opdrætte det mest velsmagende lam i amtet.

02:45  

Antikkrejlerne XXV (24:25)
Antikkrejlerne XXV (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:10  

Antikkrejlerne XXV (23:25)
Antikkrejlerne XXV (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Antikkrejlerne med kendisser (162)
Antikkrejlerne med kendisser (162) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:25  

Hjemsøgt (2:4) Et forhekset hus
Hjemsøgt (2:4) Et forhekset hus Britisk dokumentarserie fra 2022. (Hauntings) I 1970'erne flyttede Andrea Perron med sin familie ind på en gård på Rhode Island, USA. De tidligere beboere havde tilsyneladende travlt med at komme væk. "For din families skyld skal du lade lyset være tændt i dette hus om natten," sagde de til hendes far Roger. Snart hørte familien hvisken og så syner. Andreas mor bad spøgelsesjægerne Ed og Lorraine Warren om hjælp. Deres undersøgelser førte til en seance, der ændrede Perron-familiens liv for altid.

01:10  

Den britiske raceskandale
Den britiske raceskandale Britisk dokumentar fra 2021. (Steve McQueen: Subnormal) De blev udsat for institutionel racisme. I 60'erne og 70'ernes Storbritannien blev flere hundrede sorte elever ofre for en omfattende skandale. De blev stemplet som "indlæringshæmmede" - og sendt til skoler for børn med ringe intelligens. Kun få tidligere elever har talt åbent om, hvad der overgik dem. Nu står nogle af dem for første gang frem med afsløringer om et menneskesyn i britiske skoler, der har haft følger helt op til i dag.

02:10  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (1:6)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (1:6) Amerikansk dokumentarserie 2020. (Eli Roth's History of Horror) Hjem, kære hjem...eller? I gyserfilm spiller huse en fremtrædende rolle - og er syge afspejlinger af deres ejere. Uanset om de er besat af spøgelser eller fyldt med psykopater, så prikker de til vores illusioner om tryghed og sikkerhed. De minder os om, at uanset hvor man bor, eller hvem man er, så er livet kort.

02:55  

Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (8:8) Klassekamp
Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (8:8) Klassekamp Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (History of the Sitcom) I 1950'erne viste 'The Andy Griffith Show' et USA uden klasse og racer, selvom virkeligheden var - og er - en helt anden. Og i serier som 60'ernes 'The Beverly Hillbillies', 90'ernes 'Roseanne' og 'Frasier' samt 00'ernes 'Schitt's Creek' ses USA's klasseopdelte samfund tydeligt. 'Malcolm i midten' er fattig, men kommer ind på Harvard. Alligevel sætter 'It's Always Sunny in Philadelphia' spørgsmålstegn ved den amerikanske drøm.

03:35  

Kærlighed i terapi II (3:9)
Kærlighed i terapi II (3:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Nadines følelser vælter op til overfladen på grund af en misforståelse. Orna arbejder hårdt for at få Sean til at være ærlig. Et dybt skel i Brock og Kristis forhold kommer frem i lyset.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, LOEGUMKLOSTER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1104054859