Løgumkloster
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 8. november 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 8. november 2023

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Jordemoderen IX (3:10)
Jordemoderen IX (3:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Januar 1965. Efter en strømafbrydelse hører Fred en usædvanlig lyd. Da han følger efter lyden, finder han et nyfødt barn, der er blevet efterladt i en skraldespand. Samtidig må dr. Turner og sygeplejerske Crane kæmpe med et alarmerende difteriudbrud. Mens søster Julienne hører om en ambitiøs saneringsplan, der kunne være en trussel mod Nonnatus House.

05:40  

Jordemoderen IX (2:10)
Jordemoderen IX (2:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lægerne og jordemødrene fra Nonnatus House er taget til en fjern, men idyllisk skotsk ø, hvor beboerne har desperat brug for deres evner. Udsat for vind og vejr må holdet arbejde under svære forhold med begrænset adgang til vand og elektricitet.

06:25  

Fiskerne (8:8)
Fiskerne (8:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. Den udspekulerede hestemakrel byder på udfordringer for veteranen Geir. Jarand afslutter årets fiskeri på Raunefjord, men så får han et uventet tilbud.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Horisont: TikTok-familien fra Hollywood
Horisont: TikTok-familien fra Hollywood Familien Vanias lever af TikTok. Nechelle er mor og manager for sine to døtre, der begge har hundredtusinder af følgere. Nechelle forsøger at få datteren Rave til at bruge sin berømmelse til at lancere en sangkarriere, men planerne skaber splid. Tag med til TikTok-land, hvor likes er lig med dollars, men ikke nødvendigvis lykke.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Passion for millioner (5:6)
Passion for millioner (5:6) David har en whisky-samling, som efter en skilsmisse skal konverteres til et nyt hus - men hvor meget er samlingen værd? Brian Lykke tager til den unikke urmagerlandsby Glasshütte i Tyskland for at hente sit kostbare ur fra et servicetjek, som skal sikre, at det holder sin værdi. Brian Lykke dykker ned i en fascinerende og overraskende verden af vilde samlere med talent for succes.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale?
Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale? Anklagen lød på landsforræderi, strafferammen var op til 12 års fængsel, og der er allerede blevet tilbragt måneder bag tremmer. Men nu har anklagemyndigheden droppet straffesagerne mod tidligere spionchef Lars Findsen og tidligere Venstre-minister Claus Hjort Frederiksen. Hvorfor? Og hvad bliver næste kapitel i sagen om Forsvarets Efterretningstjeneste, der bliver beskrevet som en af de største skandaler i dansk retshistorie? Issa Mahmoud Jeppesen spørger juraeksperten og to chefredaktører.

07:00  

Deadline: Kan velfærdsstaten holde?
Deadline: Kan velfærdsstaten holde? To nye bøger debatterer spørgsmålet. Den ene bog vil redde velfærdsstaten gennem høj arbejdsmoral. Den anden ønsker til gengæld helt at frisætte os fra velfærdsstaten. De to forfattere er Socialdemokratiets Kaare Dybvad Bek og antropolog Dennis Nørmark.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

06:00  

Ernest & Celestine (18)
Ernest & Celestine (18)

06:10  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Hjertet (8)
Bamselægen - Hjertet (8) Rosas bamse Luna er hele tiden meget forpustet, og det stopper ikke rigtig af sig selv igen. Derfor må Rosa og Luna ind til Bamselægen for at få undersøgt Luna. Bamselægen skal bruge en assistent, og det vil Rosa gerne hjælpe til med. Sammen prøver Bamselægen og Rosa at finde ud af, hvad der kan være galt med bamsen Luna. Så der skal både lyttes på lunger og en masse andet. Bare de nu kan finde ud af, hvad der er galt, så Luna kan blive rask.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Børnebanden har fundet hemmeligheden om Vokseværk: En blanding af juice og mælk giver modgift, så børn, der er blevet forvandlet til voksne, kan blive børn igen. Men den sure mand Granberg har købt al juice og mælk i hele byen og vil have Kåbe til at smide det i søen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:11  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (41)
Hey Duggee (41)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington II
Paddington II

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (53)
Vidundervovsen Vaffel (53)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (6)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (6) I bunkeren tænder Hella for hjernetransformatoren. Vil det virkelig lykkes Hella at gøre Kristian ond?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:15  

Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (1:3)
Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (1:3) Britisk naturserie fra 2020. (Waterhole: Africa's Animal Oasis) Vandhuller er livsvigtige for dyrelivet i Afrika. Det er her, hvor elefanter, løver og hundredvis af andre arter flokkes og konkurrerer om vand. I Mwiba Vildtreservat i Tanzania har forskere skabt verdens første vandhul med indbyggede kameraer - for at få indsigt i disse vitale oaser. Hvilke dyr besøger det nye vandhul? Hvad bruger de det til? Og vil de dele med andre arter?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (165)
Antikkrejlerne med kendisser (165) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (164)
Antikkrejlerne med kendisser (164) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (2:25)
Antikkrejlerne XXVI (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (1:25)
Antikkrejlerne XXVI (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger
Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger En isfugl dykker ned i vandet og kommer op med en fisk i næbbet. Det hele går så hurtigt, at du næsten ikke kan nå at se det. Men hvis vi sætter hastigheden ned, kan du alligevel se, hvorfor isfuglen er en af de sejeste til at jage fisk under vandet.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse
Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse En havørred skal svømme mange kilometer mod strømmen, helt ude fra havet og op til et vandløb, for at lægge æg. På vejen kommer den til et vandfald. Havørreden må springe op over vandfaldet for at nå sit mål.

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Vortesvin
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Vortesvin Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde det meget sky vortesvin. I sin søgen møder han den enorme gambianske kæmperotte og savannens meget store og muskuløse roanantiloper. Men der bliver også tid til at fange og smage en levende græshoppe.

09:25  

MikroMakkerne | Det hvide C
MikroMakkerne | Det hvide C

09:36  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:59  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (5)
Cirkusliv i savsmuld (5) Cirkus mangler penge. Cirkusdirektøren reddes dog hjerteligt af Signe og Brasnik, som for et par af direktørens brugte underbukser, låner ham af deres ugeløn.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at falken er et flyvende jagtgevær? Se med når Kristian og Katrine flyver med falke, og se om det lykkes dovne Jæger-Jørgen at få sin helt egen jagtfalk.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - I
Skæg med bogstaver - I Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet I, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en ispind på sin øde ø.

11:55  

Vilde venner (12)
Vilde venner (12) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal give sutteflaske til flagermusen Snuske, redde nogle stakkels mågeunger, der er faldet ned fra et tag og slippe en flok ænder ud i naturen.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Kløpind og knoldselleri
Frank & Kastaniegaarden - Kløpind og knoldselleri Hesten Solveig bliver ved med at bruge Franks håndflækkede hegn som kløpind og gøre hegnet skævt, så nu skal hegnet have strøm på. Det har været et godt kartoffelår på Kastaniegaarden, faktisk så godt at Frank kan fodre hønsene med kartoflerne og så skal Motorsamlingen besøges for at se den mølle, som Frank har hjulpet med at bygge.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Hul i taget og buk af blik
Frank & Kastaniegaarden - Hul i taget og buk af blik Tagarbejdet på møllehuset er nu nået så langt, at der skal laves kvistvinduer, og det er ganske grænseoverskridende for Frank at skære hul i taget. I drivhuset er Kakitræet ved at være modent og der skal plukkes æbler, inden det begynder at blæse for meget. Frank får hjælp af Tony til at lave blikindækninger til kvistvinduerne på møllehuset. I køkkenhaven skal knoldsellerien bjærges og Frank forsøger også at finde de søde kartofler, men nogen har været der før ham.

12:45  

Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10)
Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er tilbage i Danmark. Det er i slutningen af juni måned, og de to kammerater har snøren ude efter en pighvar. Da sæsonen for pighvar er ved at gå på hæld, så er det denne gang begge de to venner, der griber til våben. De sætter alle sejl til for at få en fladfisk på krogen, for alternativet er nemlig, at de to venner skal spise guldfisk. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10)
Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10) Sæson 7 (2016). Det er begyndelsen af juni måned, og Jørgen og Nikolaj befinder sig i Canada. Dybt inde i de store skove, har de besluttet sig for at gøre endnu et forsøg på at nakke et dyr, som tidligere har taget dem ved næsen. Endda ad to omgange. Om tredje gang bliver lykkens gang, vil tiden vise, når de to kammerater sætter alt ind på at nakke og æde en bæver. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (6:15)
Rick Steins elskede Cornwall (6:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Man kan let blive besnæret af Cornwall-egnens romantiske stemning. Denne gang drager Rick Stein ud på havet for at fange edderkoppekrabber også kaldet Cornwalls kongekrabber. Derefter tager han en tur ind i landet til det uhyggelige Bodmin Moor for at møde Robin Hanbury-Tenison - en af landets mest kendte opdagelsesrejsende. Robin og hans søn har igangsat et af Cornwalls største naturprojekter.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (5:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (5:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall har længe inspireret forfattere. Denne gang går Rick Stein i fodsporene på en af Storbritanniens mest populære forfattere og digtere Thomas Hardy. I landets smukkeste landsby Mousehole hører han om en anden berømt forfatter nemlig Dylan Thomas og laver sin version af den ikonisk korniske ret: Stargazy pie.

14:05  

Hammerslag 2016 (9)
Hammerslag 2016 (9) I aften i Hammerslag kommer mæglerne på en svær prøve i det fynske. Første bolig ligger i centrum af Nyborg. Turen fortsætter videre til Odense, hvor der skal gættes pris på et unikt gennemrestaureret byhus. Aftenens tredje og sidste villa finder vi i den lille landsby Lunde, nær Otterup. Her midt i landsbyen ligger en imponerende herskabsvilla med en stor parklignende grund. Og hvad er så prisen på denne herlighed? Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med nachos og næsehår
Kender Du Typen? 2018 - Med nachos og næsehår Hvilken kendt dansker eeelsker nachos med rigelige mængder af smeltet ost, får fjernet hår i næsen med en voksbehandling og dyrker yoga hver eneste morgen? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på sporet af en farverig hovedperson, når Kender Du typen? besøger en stor lejlighed midt i København. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:15  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

12:35  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:51  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Spøgelsespigerne køre imod Speedy Gonzales. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned af Striben, ud på specialbanen i en grusgrav og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:25  

Heino fikser alt - Ornitologen (4)
Heino fikser alt - Ornitologen (4) Aslak har fået en kikkert i gave, så han kan kigge efter fugle, men der er ingen fugle at kigge på. Heino og Aslak prøver at lokke fuglene frem i stedet, og til sidst kommer der en fugl, de slet ikke havde regnet med.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

14:05  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6)

14:20  

Storm på Stillevænget (9:24)
Storm på Stillevænget (9:24) Samtidig med at Stillevænget får lidt medvind i Julekampen, kommer børnene i knibe henne ved den gamle station. Men hvilke planer er det egentlig Tutte har?

14:30  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

14:50  

Kika og Bob (12)
Kika og Bob (12) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:35  

Fader Brown V (7:15)
Fader Brown V (7:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fortid og nutid støder sammen, da Fader Brown undersøger den makabre verden af krimiscener, der er blevet opstillet i dukkehuse.

16:20  

Fader Brown V (8:15)
Fader Brown V (8:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Da Mrs. McCarthys guddatter forsvinder, må Fader Brown følge sporet til en herreklub.

17:05  

Jordemoderen IX (5:10)
Jordemoderen IX (5:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Lucille sendes til St Cuthbert's, da en sygeplejerske melder sig syg. Sygeplejerske Crane tager i skole for at vaccinere de nye elever. Hun bliver bekymret, da det er uklart, hvilke vacciner to nye østpakistanske elever har fået. Kuvøsefonden er stagneret, og Shelagh sætter Violet, Trixie, søster Frances og Valerie til at stable et velgørenhedsmodeshow på benene.

17:05  

Jordemoderen IX (4:10)
Jordemoderen IX (4:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Nogen stjæler mælk fra Nonnatus House. Det lykkes Fred og søster Monica Joan at fange tyven, og det fører til et nyt bekendtskab. Samtidig er en forsigtig romance begyndt at blomstre mellem miss Higgins og sergent Woolf.

DR2

17:30  

USA's vilde madkampe (5:16) Chokoladefeber
USA's vilde madkampe (5:16) Chokoladefeber Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Pennsylvania, 1919. Ingen trumfer Milton Hershey, når det handler om chokolade. Men da sukkerpriserne falder efter 1. Verdenskrig, vrimler konkurrenterne frem. En tidligere ansat hos Hershey, H. B. Reese, opfinder Reese's Peanut Butter Cups. Men det bliver Otto Y. Schnering, der virkeligt truer Hershey. Marketing-geniet opfinder to ikoniske chokoladebarer: Baby Ruth og Butterfinger. Og kaster Baby Ruth-barene ud med mini-faldskærme.

17:30  

USA's vilde madkampe (4:16) Ost, ost, masser af ost
USA's vilde madkampe (4:16) Ost, ost, masser af ost Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Chicago, 1903. I USA bliver ost produceret lokalt. Madspildet er massivt, for oste bliver hurtigt mugne. Generelt er mejerivarer fyldt med farlige bakterier og nogle gange kemikalier. En ung mand opfinder en ny metode, der øger holdbarheden af ost. Men da alkoholforbuddet bliver indført i 1920, får James Kraft kamp til stregen af brødrene Pabst, som hidtil har brygget øl. De må udvide virksomheden for at overleve forbuddet.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:25  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:05  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Karlas Fantalastiske Klasse - Det var Bowle, der gjorde det
Karlas Fantalastiske Klasse - Det var Bowle, der gjorde det Nogen har ødelagt Heinz' nye lækre controller. Bowle får skylden, for hun er altid så klodset.

16:40  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne stopper en lækage + Vovserne redder en klække-dag.

17:00  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (4)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (4) Bjørn, Nikoline og Jose er taget ud for at stjæle Grundloven. Imens forsøger Ronni Roligan at skaffe et barn til skurkenes plan. I fængslet forsøger Kristian at finde noget bedre grave-værktøj - vil en prutte-konkurrence med Hanne Riffel hjælpe ham?

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (5)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (5) Skurkene vil stjæle grundloven ombord på lastbilen. Nu må Bjørn, Nikoline og Jose tænke hurtigt. Mens børnene lægger planer, hører Camping Vagn dem igen, og denne gang opdager han dem.

17:40  

Babylons stol (13)
Babylons stol (13) Rosa må klare banen selv, og imens dukker der pludselig en mystisk kasse op hjemme hos Molly og Karl Otto.

17:50  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

17:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

17:55  

F for får V (11)
F for får V (11)

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Sakseslibing og sikkerhedsnet
Frank & Kastaniegaarden - Sakseslibing og sikkerhedsnet Frank drager til den gamle by i Århus for at lære at hulslibe sakse og få trimmet hårlokkerne. Hjemme på Kastaniegaarden skal der laves et trådnet rundt om karpebassinet, så fårene ikke falder i. I køkkenhaven er bønnestativet væltet, fordi Frank har bygget det for højt, og så skal der sås pak-choi og rucola.

20:30  

Kender Du Typen? 2022 - Med Suspekt og skævt gulv
Kender Du Typen? 2022 - Med Suspekt og skævt gulv Hvem er det, der giver den fuld gas, når rapgruppen Suspekt fyrer den af til en livekoncert? Og som bor i en lejlighed på Vesterbro, hvor gulvet er pilskævt? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et hjem, hvor altanen er fire gange så stor som badeværelset. Vært: Anna Lin

DR2

18:10  

Sladderhistorie - Dyneløft på borgen
Sladderhistorie - Dyneløft på borgen Var Stauning en større gris end Jens Otto Krag? Hvordan lykkedes det Lars Barfoed at vælge mellem konen og elskerinden? Og hvad er der med Lone Dybkjær, Poul Nyrup Rasmussen og Luciano Pavarotti?

18:40  

Ditte Hansen har en plan: Rød alarm på gul stue
Ditte Hansen har en plan: Rød alarm på gul stue Hvad sker der når man slipper Ditte Hansen løs i en børnehave og hvordan reagerer en gymnasieklasse på hendes kampagnefilm, der skal rekruttere dem til at blive pædagoger? For hvem skal egentlig passe vores børn, når der ikke længere er nogen, som vil være pædagoger, og hvad har Storebæltsbroen med det hele at gøre?

19:05  

Forunderlige fyrtårne III (3:3) Boston Light
Forunderlige fyrtårne III (3:3) Boston Light Britisk dokumentarserie fra 2022. (Secret Life of the Lighthouse) Boston, USA, 1713. Tre skibe forliser på de farlige rev og klipper i Bostons havn. Det er en katastrofe, for varer fra Storbritannien er livsnødvendige for indbyggerne. Handelsmændene kræver et fyrtårn, og Boston Light står færdigt i 1716. Men det bliver ramt af den ene katastrofe efter den anden. Og fyrtårnets lys er ikke nok. Bostons tætte tåge er livsfarlig for sømænd, og tågehornet er endnu ikke opfundet.

19:55  

Dronningen
Dronningen Dansk film fra 2019. Anne er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og er lykkeligt gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. Medvirkende: Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Gustav Lindh, Preben Kristensen m.fl. Instruktør: May el-Toukhy Manuskript: Maren Louise Käehne, May el-Toukhy Produceret af Nordisk Film

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Test altid dine gadgets først! ... Men husk, intet (ikke engang seje gadgets) kan nogensinde erstatte samarbejde.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (9)
Svampebob Firkant VIII (9) Måneferie + Hr Krabbe tager på ferie

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Under et spil tidsslim paintball med Arthur, opdager Bo et sært og nuttet væsen under sin seng. En flugtplan for det lille monster sættes i gang.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecentre (1:3)
Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecentre (1:3) En kvinde er blevet slået og flytter ind på krisecentret. Hun kommer til at bo dør om dør med en anden kvinde, der fortæller om dengang, hvor hendes kæreste ikke gav slip under et kvælningsforsøg. En rutineret pædagog må grave dybt for at vinde et 6-årigt barns fortrolighed for at få ham til fortælle om det, han har set, men helst vil glemme. Alt imens kæmper personalet med at skabe tryghed midt i utrygheden, selv om en voldsom sag rykker ind på et af krisecentrene i løbet af natten.

22:10  

Beck: Døden i Samarra
Beck: Døden i Samarra Svensk krimi fra 2021. (Beck - Döden i Samarra) En kandidat til Nobels fredspris knivmyrdes i Stockholm. Kort forinden har han fremlagt beviser for ulovlig krigsførelse til to repræsentanter for krigsforbryderdomstolen i Haag. Derfor melder tanken sig hurtigt hos Beck-gruppen: Er drabet politisk motiveret?

23:40  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (8:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (8:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) De sidste tre deltagere er tæt på at have overlevet i 50 dage - og overvejer, hvad de 500.000 dollar virkelig er værd for dem. En deltager står ansigt til ansigt med en firbenet jæger, mens en anden opdager en overset kilde til føde. Tung sne og frosset vand gør den øde vildmark endnu sværere at tæmme.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

23:10  

Mediemogulen Murdoch: (3:3) Det store comeback
Mediemogulen Murdoch: (3:3) Det store comeback Dokumentarserie fra BBC fra 2020. (The Rise of the Murdoch Dynasty) Ulovlige mobil-aflytninger fører til, at Rupert Murdoch lukker tabloidavisen News of the World. Han mister annoncører og politisk indflydelse. I 2012 erkender han, at han har fejlet. Hans mor dør i december 2012. I 2013 bliver han skilt fra sin anden kone. Men så beslutter han at støtte Brexit og Donald Trumps vej til Det hvide Hus. Og giver topposter til begge sine sønner. De skal dog først bekæmpe én af Fox News' grundlæggere, Roger Ailes, der ikke kan udstå dem.

TVR
DR1

00:20  

OBS
OBS OBS - Oplysning til bogerne om samfundet. Denne gang om Depression - sådan bør man søge hjælp. Demens - Det nationale demenssymbol. Fuldkorn er sundt.

00:25  

En ny chance til Larry Crowne
En ny chance til Larry Crowne Amerikansk komediedrama fra 2011. (Larry Crowne) Larry er ikke typen, der triller tommelfingre, men alligevel mister han sit job. Det skulle nødig ske igen, så Larry beslutter sig for at videreuddanne sig. På universitetet er Larry en hel del ældre end de andre studerende, men snart har han fået nye venner, og så brænder han tilmed varm på en af lærerne. Medvirkende: Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston m.fl. Instruktion: Tom Hanks.

02:00  

Taggart: Vindere og tabere
Taggart: Vindere og tabere Skotsk krimi fra 2006. (Taggart: Users And Losers) Spillefuglen Pete Farish bliver sendt til de evige galopbaner af en ukendt gerningsmand. I Petes lejlighed finder Taggart-holdet en mindre formue, der viser sig at stamme fra et uopklaret røveri. Burke og co. får mistanke om, at røveriets bagmænd har hyret Pete til at hvidvaske pengene på galopbanen. Det har krævet insider-viden, og sporene fører til en stald ejet af den velhavende Forsyth og hans glamourøse kone. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

03:10  

Rick Steins elskede Cornwall (4:15)
Rick Steins elskede Cornwall (4:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall har masser af folkefortællinger. I Zennor ved Land's End hører Rick fortællingen om en havfrue ved navn Asenora, der flakker om på kirkegården og går ind i kirken. Han møder en gruppe tanghøstere, der kæmper for at udbrede den japanske superfood, og uden for Redruth besøger han Cornwalls eneste racerbane, hvor der er fri leg for alle vovehalse.

03:10  

Rick Steins elskede Cornwall II (3:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (3:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Langt fra Cornwalls berømte strande kan man snildt finde små, skønne landsbyer. Denne gang besøger Rick Stein en af sine favoritter nemlig byen Helford. Her tager biologen Gillian Burke ham med på en gåtur gennem en sjælden atlantisk tempereret regnskov. Han smager førsteklasses salami og kaster sig ud i at lave en barndomsret: Paneretskinke, nye kartofler og hjemmelavet salatmayonnaise.

03:40  

Antikkrejlerne XXV (25:25)
Antikkrejlerne XXV (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:40  

Antikkrejlerne XXV (24:25)
Antikkrejlerne XXV (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:00  

Black Power: Historien om modstand
Black Power: Historien om modstand BBC-dokumentar fra 2021. (Steve McQueen: Black Power) De trodsede staten og gik i rette med politiets brutalitet. Det var en konflikt som nåede landets højeste domstole. For første gang taler mange af dem, der var med, om deres historie. Den glemte historie om det britiske Black Powers storhed og fald.

01:30  

Mit liv i The Rolling Stones (3:4) Ronnie Wood
Mit liv i The Rolling Stones (3:4) Ronnie Wood Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Rolling Stones - My Life as A Rolling Stone) Han er indbegrebet af britisk rock'n'roll. Ronnie Wood har i snart 50 år været guitarist i The Rolling Stones. Her fortæller han om sin musikkarriere og livet som en rullesten med dets utrolige højdepunkter og nogle gange farlige nedture.

02:30  

Frihed, håb og andre synder
Frihed, håb og andre synder Dansk prisvindende dokumentarfilm fra 2021. Tre syriske aktivister, Yadan, Odai og Rani, genforenes på en teaterscene i Paris næsten 10 år efter, at den syriske revolution brød ud. Her konfronterer instruktøren Rami Farah, der selv er syrer, dem med optagelser fra opstandens tidligere år. Optagelser, som de enten selv har filmet, eller som har ændret deres liv. De tre venner mødtes som medlemmer af et mediekollektiv i Daraa, hvor revolutionen startede. I dag giver gensynet med optagelserne både dem og os en anledning til at reflektere over kompleksiteten i en folkelig opstand, der endte i en altafgørende regional konflikt.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, LOEGUMKLOSTER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1104054852