Løgumkloster
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 19. maj 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 19. maj 2022

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Puk og Herman går i land - Strynø (1:8)
Puk og Herman går i land - Strynø (1:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte småøer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Første stop er Strynø, en Morten Korch-idyl i det sydfynske øhav, som er præget af et stærkt fællesskab og masser af børnefamilier. Så til sin sommermiddag serverer Herman både en børne- og en voksenmenu, begge med Strynøs hårdføre Dexterkvæg som hovedingrediens.

06:30  

Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Hvidovre
Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Hvidovre Det er en ung børnefamilie, som bor i et helt almindeligt hus på Vestegnen med en helt almindelig have. Men nu har de set lyset. De vil have en køkkenhave, en stor køkkenhave. Derfor blev halvdelen af græsplænen gravet op, og nu er de i fuld gang med et helt nyt haveliv.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

07:15  

Med livet i hænderne: Nye muligheder
Med livet i hænderne: Nye muligheder Rune får en ekspert fra USA fløjet ind for at hjælpe med en svær hjerneoperation. Jan bliver overrasket i kælderen. Emilie står overfor en stor beslutning.

07:45  

Pengejægerne - Hvidvask er det nye sort (3:4)
Pengejægerne - Hvidvask er det nye sort (3:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Jeg begynder at grave i tingene, og så finder jeg ud af, der har været systematisk svindel". Indrømmelsen kommer fra direktøren i et stort transportfirma, da han bliver konfronteret af Pengejægerne. Svindlen i transportfirmaet, der har offentlige kontrakter for over 50 millioner kroner, handler om hvidvask af penge. Pengejægerne afdækker ni store hvidvasknetværk, hvor der er strømmet tre milliarder kroner igennem.

07:45  

Pengejægerne - Hollændernetværket (2:4)
Pengejægerne - Hollændernetværket (2:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Vi arbejder under radaren", siger manden i sofaen i den københavnske hotellobby. Overfor ham sidder Pengejægernes muldvarp, som optager samtalen. Pengejægerne optrevler et netværk af danske selskaber, som er under mistanke for at have hvidvasket 370 millioner kroner. Sporet fører til Holland, hvor det lykkes Jens Langhorn at finde direktører, som myndighederne ellers ikke har kunne opspore.

07:45  

Pengejægerne - Fakturafabrikken fra Kolding (1:4)
Pengejægerne - Fakturafabrikken fra Kolding (1:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Smid hvad du har i hænderne og forlad din arbejdsplads". Sådan lød beskeden til de overraskede medarbejdere på en maskinfabrik, da bagmandspolitiet ransagede fabrikken. Pengejægerne afdækker sagen, hvor kriminelle bagmænd overtager en gammel maskinfabrik i Kolding og bruger den til at hvidvaske mere end 200 millioner kroner. Jens Langhorn konfronterer nogle af de firmaer, der ser ud til at have benyttet sig af hvidvaskernes service. Firmaer, der til dagligt lever godt af offentlige skattekroner.

08:30  

Aftenshowet
Aftenshowet Mor står bag omdiskuteret hjemmeside, hvor forældre kan bedømme institutioner og personale. Jan Hellesøe og Josefine Høgh dykker i nyt tv-program ned i de svære følelser. Isabella Arendt stopper som formand for Kristendemokraterne efter manglende arbejdsglæde. Vært i dag er Mark Stokholm. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:15  

Deadline
Deadline Folketingsmedlemmerne står i en situation uden historisk sidestykke, når de skal sige ja eller nej til at ophæve Claus Hjort Frederiksens immunitet. Da sagen handler om at røbe statshemmeligheder, kan de ikke få så meget at vide om, hvad han er anklaget for. Så hvad skal partierne så basere deres stemmer på? Debat mellem Venstres Morten Dahlin og Socialdemokratiets Rasmus Stoklund, som er nået frem til hver sin afgørelse. Det er den konservative formand, Søren Pape Poulsen, der kan blive Claus Hjorts banemand. Partiets tegner til at blive afgørende, og nu står Pape så i et ubehageligt dillemma mellem konservativ respekt for retsstaten og egne drømme om at blive blå bloks statsministerkandidat. Jacob Rosenkrands taler med de konservatives tidligere politiske leder Lars Barfoed om hans efterfølgers hovedpine.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Livets opskrift - Grækenland (2:5)
Livets opskrift - Grækenland (2:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den lille græske ø Ikaria, som er en af de mindst turistede øer i Grækenland. Her skal Sisse bo hos Georgios og Elini som lever en bæredygtig tilværelse, hvor de stort set er 100% selvforsynende. Men udover at bo hos familien, tager de hende også med rundt på øen, for at snuse til nogle af de ting, som måske kan være hemmeligheden blandt beboernes lange levetid. Bl.a. møder hun herbalisten Diamandis, som hver dag drager ud i naturen for at indsamle de helt rigtig urter. Hun høster honning og så når hun også forbi et karneval. Men spørgsmålet er, hvad alle disse ting har med deres høje levealder at gøre? Sendt første gang 10.11.2015

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne - julemagi
Sultne bjørne - julemagi

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

05:55  

Ernest & Celestine (4)
Ernest & Celestine (4)

06:10  

Sarah og And (5)
Sarah og And (5)

06:20  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

07:10  

Simon
Simon

07:10  

Gurli Gris VII (45)
Gurli Gris VII (45) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (43)
Gurli Gris VII (43) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (37)
Gurli Gris VII (37) Tegnefilm med dansk tale

07:15  

Gurli Gris VII (36)
Gurli Gris VII (36) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (46)
Gurli Gris VII (46) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (44)
Gurli Gris VII (44) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (38)
Gurli Gris VII (38) Tegnefilm med dansk tale

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

07:40  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (58)
Vidundervovsen Vaffel (58)

08:20  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

08:30  

Quizdyrene II (6) - Flodfiskene
Quizdyrene II (6) - Flodfiskene Denne gang quizzer Stefan ikke bare med et enkelt quizdyr, men med et helt hold af quizdyr. Der er nemlig et helt akvarium fyldt med forskellige slags flodfisk, der har slået sig sammen og nu stiller op som hold. Da Stefan afslører for dem, at de skal quizzes i deres viden om hajer, så bliver flodfiskene endnu mere opsatte på, at få sejren og en masse quizpoint i land. Men det kræver både sammenhold og hjælp fra krabben Messi undervejs, som quizzen bølger frem og tilbage.

08:45  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:30  

Naturens bedste bluffnumre (1:3)
Naturens bedste bluffnumre (1:3) Naturserie fra BBC fra 2015. (Natural Born Hustlers) Hvis man tror, at løgn og bedrag kun er for mennesker, kan man godt tro om. Rigtigt mange dyr er eksperter i at bluffe og snyde og bedrage deres omverden for at overleve. En gekko kan forsvinde i den blå luft, zebraens striber forvirrer dens fjender, og en blæksprutte kan gå i et med sine omgivelser. Andre narrer fjenden ved at forklæde sig som et mere farligt dyr, mens et firben spiller død for at beskytte sig selv!

09:30  

Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen
Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen I de jyske skove hersker en af verdens største ørne. I Lille Vildmose i Nordjylland får en kongeørn øje på en hare, og vi kommer i luften med ørnen, mens den jagter sit bytte.

10:30  

Passion for millioner (3:6)
Passion for millioner (3:6) Diamanthandleren Sidsel bliver sendt på en svær opgave af en kunde, der gerne vil investere i sine børns fremtid med nogle helt særlige diamanter. Kasper samler på Pokemon i sin helt egen liga hvor der er penge på spil. Og så laver Brian med rystende fingre sit allerførste vinkøb i investeringsøjemed. Brian Lykke dykker ned i en fascinerende og overraskende verden af vilde samlere med talent for succes.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (139)
Antikkrejlerne med kendisser (139) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (138)
Antikkrejlerne med kendisser (138) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:15  

Fremtidspanik - Hvad skal der blive af mig?
Fremtidspanik - Hvad skal der blive af mig? Amerikansk dokumentar fra 2016. (All This Panic) Deres verden er fuld af hemmeligheder, sex, fester og stoffer. Over en periode på tre år følger vi en gruppe teenagepiger, mens de navigerer rundt i den kortvarige, komplekse og flygtige overgang fra barn til voksen. En mystisk tid, der ofte er fuld af usikkerhed og frygt - og aldrig følger en fast opskrift.

09:15  

Guldkorn 1980'erne: 1987
Guldkorn 1980'erne: 1987 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1987.

09:35  

Da romantikken rystede vores verden (3:3) - At tilhøre en stamme
Da romantikken rystede vores verden (3:3) - At tilhøre en stamme BBC-dokumentarserie fra 2020. (The Romantics and Us with Simon Schama) I 1700- og 1800-tallet begynder tanken om et nationalt tilhørsforhold at slå rod i Skotland, Polen og Tyskland. Digteren Robert Burns, komponisten Frédéric Chopin og brødrene Grimm var alle romantikere, der elskede deres hjemlande. Men skyggesiden er nationalisme, og især nazismen lægger Europa øde i 20. århundrede. Simon Schama undersøger hvorfor.

10:40  

Gentesten ændrede mit liv (4:6)
Gentesten ændrede mit liv (4:6) Vivi har set, hvordan en hjernehindeblødning har ændret flere familiemedlemmers liv og frygter at blive den næste. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen nærstuderer Vivis DNA for at se, om hun har forhøjet sygdomsrisiko og giver vigtige råd til en sundere livsstil. Men det viser sig, at sygdommen er tættere på, end Vivi havde regnet med.

10:40  

Muldens mysterier - De polske ryttere (4:6)
Muldens mysterier - De polske ryttere (4:6) "Værre end helvede"! Sådan beskriver præsten fra Hygum året 1659, og det er ikke mindst de polske soldaters skyld. Soldaterne kom egentlig til Danmark for at hjælpe os mod svenskerne, der havde planer om at erobre Danmark. Men i virkeligheden endte de med at være en ligeså stor modspiller som medspiller for lokalbefolkningen. Og det er netop disse polske ryttere, der slår sig midlertidigt ned i Sønderjylland, hvor de plyndrer og hærger lokalbefolkningen, vi skal lede efter spor efter i dag. To hold dygtige amatørarkæologer går sammen med Liv Thomsen og arkæolog Lars Grundvad på jagt efter et berygtet kapitel af Danmarks fortid.

11:25  

Gentesten ændrede mit liv (5:6)
Gentesten ændrede mit liv (5:6) Brødrene Jakob og Mathias frygter at blive ramt af alvorlige blodpropper ligesom deres far, farfar og oldefar. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen nærstuderer brødrenes DNA for at se, om de lever med en forhøjet risiko for at udvikle sygdommen. De får et overraskende svar, da Lasse Folkersen afslører resultatet af gentesten.

11:25  

Muldens mysterier - Soldaterne der aldrig kom i krig (5:6)
Muldens mysterier - Soldaterne der aldrig kom i krig (5:6) 1. verdenskrig er en meget mørk tid, både historisk og arkæologisk set. Og kun meget sjældent bliver der gjort fund, som kan være med til at belyse, hvad der egentlig skete under krigen. Det vil vores dygtige amatørarkæologer forsøge at råde bod på i dag, når de indtager området omkring det smukke Garderhøjfort i Gentofte, der under 1. verdenskrig var bemandet med ca. 400 danske soldater klar til krig - en krig, der aldrig kom til Gentofte. Men det var her de patruljerede, spiste og levede som sild i en fugtig, underjordisk tønde - og undervejs forhåbentlig tabte ting og sager, der kan gøre os lidt klogere på soldaterne og fortet.

TVR

09:05  

Pyjamasheltene II (30)
Pyjamasheltene II (30)

09:05  

Pyjamasheltene II (29)
Pyjamasheltene II (29)

09:05  

Pyjamasheltene II (28)
Pyjamasheltene II (28)

09:20  

Hørmehunden
Hørmehunden

09:30  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

09:50  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

10:05  

Bamselægen - Infektion (7)
Bamselægen - Infektion (7) Bamselægen Sandra får i dag besøg af Sigga Lou og bamsedukken Lulu. Lulu er uheldigvis blevet skubbet ud af sengen af de andre bamser, og har fået et sår på benet. Det kræver lidt mere end at blive pustet på, men heldigvis er Sandra specialist i syge bamser. Sigga Lou og Sandra undersøger Lulu, men afbrydes undervejs af Professor Allan, som har en masse at fortælle om bakterier. Er det mon bakterier, der har gjort Bamsedukken Lulu syg?

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

10:25  

Det store Ramasjang Mysterie (7)
Det store Ramasjang Mysterie (7) My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

10:40  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

10:40  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

10:40  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

10:40  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

11:05  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

11:20  

Vilde venner III (2)
Vilde venner III (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De lave et nyt hjem til en flok forældreløse fasankyllinger, fodre en stor stormåge, og slippe en sølvmåge ud i naturen hvor den hører til.

11:40  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det finaletid i verdens bedste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! Det endelig slag står imellem de halmtyggende sønderjyder fra Aabenraaske Bonderøvene og de levende døde midtjyder, Splatterne fra Hinnerup. Det kommer til at koste både blod, sved og tårer når de to hold gi'r den ALT hvad den kan trække på dagens baner, der byder på overraskelser fra ende til anden. Når dagens løb er omme, kender vi vinderen af dette års Ramasjang Rally.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

13:45  

Kender Du Typen? 2018
Kender Du Typen? 2018 "Kender du Typen?" besøger en kendt dansker, som ikke ejer én eneste gryde, bor småt og er besiddelse af en masse dyre sko og mærkevare-tasker. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der bruger 65.000 kr. på en skoletaske og elsker sit vaffeljern. Vært: Mads Steffensen

13:45  

Kender du typen? 2017 (12)
Kender du typen? 2017 (12) Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Fader Brown VIII (2:10)
Fader Brown VIII (2:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Den excentriske biavler Beattie May beslutter at lave en tilføjelse til sit testamente - i fald der skulle ske hende noget uventet. Den består af en gåde, der skal føre hendes adoptivsøn Shambu til en værdifuld juvel. Det uventede sker - Beattie findes myrdet i sin seng. Da Shambu anholdes for mordet, er det op til fader Brown at finde ud af, om det virkelig er ham, der er gerningsmanden.

14:30  

Fader Brown VII (10:10)
Fader Brown VII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Lady Felicias diamanthalskæde bliver stjålet. For at få den tilbage må fader Brown søge hjælp fra en gammel bekendt.

DR2

12:10  

Madagascar - verdens rigeste fattige land
Madagascar - verdens rigeste fattige land Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Øen Madagascar er enestående med sine smukke landskaber, prægtige regnskove og hundredvis af dyrearter, som ikke kendes andre steder i verden. Men landet er under pres af mange års politisk misregimente og korruption, og den ulovlige skovning af regnskoven er ved at nå et kritisk punkt, hvor adskillige af de enestående dyrearter nu er truet af udryddelse.

12:50  

New Zealand - jagt på rovdyr
New Zealand - jagt på rovdyr Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Før øerne, der nu udgør New Zealand, blev beboet, var fuglene konger. Polyneserne kom med hunde, fulgt af europæere med skibe lastet med uvelkomne rovdyr. Men nu vil man i New Zealand rulle tiden tilbage og har besluttet at beskytte øernes enestående økosystem ved at udrydde alle rovdyr inden 2050.

13:30  

Historiequizzen: Regensen
Historiequizzen: Regensen Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen besøger et af Danmarks ældste kollegier, Regensen, som er bygget af Christian IV. Hvorfor går de studerende med slåbrok og fez, og hvad sker der når man kaster en ølkasse ud af vinduet fra 4. sal? Hør om studenterlivet for Kaj Munk, Glistrup og Spies, og gæt selv med når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen, tager kampen op med Trine Halle og Jakob Danneskiold Samsøe.

14:00  

Historiequizzen: Koldinghus
Historiequizzen: Koldinghus Adrian Hughes tager Historiequizzen med til Koldinghus, hvor deltagerne skal quizze om borgens kringelkroge og hemmeligheder - og de mange konger, der har slået vejen forbi i tidens løb. Hvad var det Frederik IV blev ramt af i 1711, og har der siddet rebelske munke i fangekælderen? Få svarene når Trine Halle og Christian Donatzky dyster mod Kåre Johannessen og Hanne Fabricius.

14:30  

Peitersen og Feldthaus - Bangladesh
Peitersen og Feldthaus - Bangladesh Dansk reportageserie fra 2019 Hvordan indretter en familie på fire sig i en lille træbåd, og hvad koster et arkitekttegnet hjem i centrum af Dhaka? Erik Peitersen og Christine Feldthaus kommer på en svær opgave med at analysere tre meget forskellige hjem i Bangladesh. For at finde frem til priserne på hjemmene, tager Christine på arbejde med en plastikfisker og på visit hos en messinghandler. Erik får et indblik i et ældgammelt håndværk hos en hindufamilie og møder en berømt arkitekt. Sendt første gang 21.01.2019

TVR

12:10  

MikroMakkerne - Mariehønen
MikroMakkerne - Mariehønen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i baghaven. I dag får Amina og Abdallah hjælp fra mariehønen til at bede om godt vejr. De undersøger, hvordan mariehønen ellers hjælper til i haven, når den går på jagt efter grådige bladlus. Og så skal den hurtigste MikroMakker findes i en sjov ædekonkurrence!

12:20  

Rosa fra Rouladegade (4)
Rosa fra Rouladegade (4) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. Hver uge får hun besøg af et barn, som vil overraske en bedsteforælder med en ganske særlig kage. De forklæder sig og tager på spion-mission hos bedste, for at finde ud af hvordan kagen skal smage og se ud. Og så skal der bages!

12:49  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

12:55  

Sofus III (6)
Sofus III (6) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Malik Emil, der skal holde halloween. De skal lave falsk blod, klæde sig ud og for-skrække Malik Emils mormor.

13:10  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok?

13:40  

Onkel Rejes fede sommerferie (1)
Onkel Rejes fede sommerferie (1) Sommerferien tager pludselig en herlig drejning, da Krølle flytter ind i kolonihaven hos Onkel Reje og Brille. Dagens helt store overraskelse kommer dog, da Onkel Reje finder ud af, hvorfor han har gået rundt med kvalme - men inden da er der dømt både drikkekonkurrence, indbrud og tissestænger.

13:55  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den sure mand har stjålet børnenes penalhuse og kværner blyanterne til pyntebark. Motor Mille sniger sig ind på slottet for at finde det hemmelige rum, hvor penalhusene er gemt, men hun bliver låst inde. Kan børnebanden finde Motor Mille og hjælpe hende ud?.

14:10  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:50  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire

DR1

15:15  

Fader Brown VIII (3:10)
Fader Brown VIII (3:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Bunty tiltales for mord efter en Gatsby-temafest på et gods. Hendes forsvarer er ikke meget bevendt, så pludselig ser det ud til, at hun risikerer at havne i galgen. Kan fader Brown bevise, at Bunty er uskyldig, inden det er for sent?

15:15  

Fader Brown VIII (1:10)
Fader Brown VIII (1:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En mystisk sabotør forsøger at forhindre Kemblefords kor i at vinde De Tre Grevskaber-konkurrencen. Mens koret kæmper mod uret for at nå frem til konkurrencen, forsøger fader Brown at opklare, hvem det er, der er ude efter dem.

16:00  

Familien Löwander II (8:10)
Familien Löwander II (8:10) Svensk dramaserie fra 2018. (Vår tid är nu) 1962. I fem år har Calle og Nina lavet tv sammen, og det slider på deres forhold. Gustaf og Astrid har fundet en ny ledestjerne i deres liv. Samtidig dukker køkkenchefen Backa op som gæst i restauranten - kan han og Helga blive forsonet? Angelo er blevet hovmester, men trues på ny af Ragnarsson.

16:00  

Familien Löwander II (7:10)
Familien Löwander II (7:10) Svensk dramaserie fra 2018. (Vår tid är nu) Peter står over for et afgørende valg: Skal han forlade sin familie og restauranten for at leve sammen med sit livs kærlighed? Angelo siger op, men vil ikke fortælle hvorfor. Gustaf søger behandling for sine seksuelle drifter, mens Calle får et tilbud om at lave et madprogram til tv.

17:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

15:15  

Peitersen og Feldthaus - Iran
Peitersen og Feldthaus - Iran Dansk reportageserie fra 2019 Hvordan indretter man sit hjem både som bolig og som værksted for ægte tæpper? Og hvad koster et arkitekttegnet hus udenfor Teheran? Erik Peitersen og Christine Feldthaus analyserer og undersøger tre vidt forskellige hjem i Iran for at blive klogere på livet i det lukkede land. For at finde frem til huspriserne taler Christine med de lokale på en kaffebar og tæppehandler i en søvnig basar. Erik besøger en lokal bager, der åbner 3 gange om dagen og en spændende byggeplads. Sendt første gang 28.01.2019

16:00  

Kunstens skjulte kræfter (2:4)
Kunstens skjulte kræfter (2:4) I andet afsnit i serien om kunstens særlige kræfter tager vi et skridt ind på scenekunstens område og tager til New York hvor parkinsonpatienter har vist sig at have ekseptionel nytte af klassisk dansetræning i et af byens bedste teatre og - hvordan danske krigsveteraner eller nyankomne flygtninge danser med Kgl. Balletdansere og viser os andre mennesket bag begrebet.

16:30  

Kunstens skjulte kræfter (3:4)
Kunstens skjulte kræfter (3:4) Dette afsnit dykker vi dybere ned i en fælles erfaring: at musik kan bruges til at bearbejde følelser, når vi mennesker er i sorg eller krise. Således besøger vi musikterapeuter som bearbejder traumer hos flygtninge med post traumatisk stress og undersøger hvordan denne evne til at trøste og give håb måske er en generel egenskab ved kunsten, som muligvis ikke udnyttes til fulde.

17:00  

Skydeordren der blev væk
Skydeordren der blev væk Dansk dokumentar fra 2018 Den 18. maj 1993 blev Nørrebro i København omdannet til en krigszone. Efter en folkeafstemning om udvidelse af EU-samarbejdet blev der bygget barrikader og sat ild i gaderne. En lovlig demonstration udviklede sig fatalt. Da politiet blev sat ind mod demonstranterne, opstod de værste gadekampe siden besættelsen. Politiet var underbemandet, dårligt udrustet og manglede tåregas. En regn af brosten fik politiet til at trække pistoler og affyre 113 skarpe skud. Talrige betjente blev såret og mindst 11 demonstranter blev ramt af politiets skydevåben. Flere var i alvorlig livsfare. Sendt første gang 17.05.2018

TVR

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Hey Duggee (34)
Hey Duggee (34)

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:25  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en guldgraver + Vovserne redder onkel Otis fra sin hytte

17:00  

Bamselægen - Lungerne (10)
Bamselægen - Lungerne (10) Host! Theo og bamsen Theo 2 besøger i dag Bamselægen Sandra, fordi Theo 2 har ondt i brystet og hoster gult slim op. Den er helt gal, men så er det godt, at Sandra har et bamsoskop, som kan bruges til at undersøge slim. Professor Allan kommer også forbi, og han har en blæsebælg med. Hvad mon den skal bruges til? Portør Ole banker også på og er blevet rigtig syg. Mon Portør Ole fejler det samme som Theo 2, og kan Theo og Sandra mon hjælpe dem til at blive raske?

17:20  

Landevejsrotten
Landevejsrotten En halv times animeret familiefilm baseret på den elskede børnebog skrevet af Julia Donaldson og illustreret af Axel Scheffler. Historien om en skrupsulten rotte, som elsker muffins, småkager og alt, der er sødt. Langs landevejen leder han efter sukkersager, han kan stjæle, indtil hans søde tand fører ham til den klistrede ende. "Giv mig jeres wienerbrød og tærter! Giv mig jeres chokolade og kager! For jeg er Landevejsrotten, og jeg tager og tager." En eventyrlig historie om stratenrøvere og søde sager, som hele familien vil elske.

17:45  

Zog
Zog

DR1

18:00  

Antikduellen (11:12) - Hillerød
Antikduellen (11:12) - Hillerød I dag er Antikduellen taget til Hillerød, og det er Bettina Pedersen og Thor Frederiksen, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Thor hentede Bettinas solide føring i går, så nu er han kun bagud med 200 kr. Om det lykkes ham at hente, og måske endda overhale Bettina, det er op til Martin Birger Nielsen fra Svendborg Auktionerne, som igen kommer på lidt af en prøve til dagens vurdering. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (12:12) - Auktion
Antikduellen (12:12) - Auktion I dag falder hammeren over ugens indkøb. Antikduellanterne Bettina Pedersen og Thor Frederiksen har hele ugen duelleret om at købe ind til de skarpeste priser og få den bedste vurdering. Thor fører med 1.500 kr., men intet er afgjort, for alt kan ske, når duellanternes varer kommer under hammeren på Svendborg Auktionerne. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

I hjernen på stjernen - Mads Langer (1:5)
I hjernen på stjernen - Mads Langer (1:5) Psykologisk manipulator Jan Hellesøe og Tv-vært Josefine Høgh vil over to dage presse musiker Mads Langer til det yderste, gennem nøje konstruerede og til tider grænseoverskridende eksperimenter, hvor minder, følelser og personlige relationer vækkes til live.

DR2

18:00  

Historiequizzen: Roskilde Domkirke
Historiequizzen: Roskilde Domkirke Adrian Hughes byder velkommen til en Religionsquiz fra Roskilde Domkirke. Her hvor historie, kristendom og kongerække forenes, skal deltagerne bl.a. gætte, om Christian 6. indførte pisk, hvis man talte under prædiken, og om Christian 4. lagde humle eller salmebøger ned til sin kone i graven. Aftenens deltagere er Trine Halle, Kåre Johannessen, Jakob Danneskiold-Samsøe og Hanne Fabricius.

18:30  

Historiequizzen: Thorvaldsens Museum
Historiequizzen: Thorvaldsens Museum Historiequizzen er taget til Slotsholmen midt i København, hvor den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen har sit helt eget kombinerede museum og mausoleum. Her vil Adrian Hughes teste deltagernes viden om marmor, tobak og ikke mindst Thorvaldsens hårpragt. Aftenens deltagere er Trine Halle, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky.

19:00  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (3)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (3) For 122 år siden sidder Anna i Aarhus og skriver brevet, der kan afgøre hendes skæbne. Siden hendes elskede Emil døde, har hun kæmpet for børnenes overlevelse. Sidste udvej er at sende farens juvelskrin til Christian 10. i håb om hjælp retur. Nu tager Camilla af Rosenborg til Aarhus - for hvordan er det gået med familien og det dyrebare skrin? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

19:30  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (4)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (4) I et baghus i Oehlenschlægersgade er Katrine bange. Året er 1900, snart skal hun føde igen, og hun har måttet pantsætte sengetøjet for at få mad til sine tre børn. Hvordan skal hun holde den lille ny varm i vinterkulden? Camilla af Rosenborg dykker ned i datidens Vesterbro for at finde ud af, hvad der skete med familien og deres efterkommere? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

20:00  

Det forbudte USA: De superrige rappere
Det forbudte USA: De superrige rappere BBC-dokumentarserie fra 2021. (Louis Theroux: Forbidden America) Våben, dyre biler og en dekadent livsstil. Rap-industrien er en millionforretning i Florida. Her har kunstnerne længe brugt deres ofte voldelige og kaotiske liv som inspiration til at skabe og promovere deres musik. Men nogle af de største kunstnere anklages for at deltage i ulovlig bandeaktivitet. Her udforsker Louis Theroux en af USA's mest kreative og kontroversielle musikscener.

TVR

18:15  

Zorro (25)
Zorro (25) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

19:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Djævelen går i Rodentia

19:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Rosenmeiers Rejse: Forhekset i Uganda (1:3)
Rosenmeiers Rejse: Forhekset i Uganda (1:3) I Uganda tror mange, at mennesker med handicap er forheksede. Peter Rosenmeier rejser til landet for at finde ud af, hvordan det er at leve med et handicap her. Og om han kan gøre bare en lille forskel for nogen. Han møder Patrick, som ikke kan få et job på grund af sit handicap og Hillary, som er blevet socialt udstødt af hele landsbyen. Tilrettelæggelse: Caroline Lotz

21:55  

Vera: Skygger på himlen
Vera: Skygger på himlen Engelsk krimiserie fra 2015. (Vera: Shadows in the Sky) Havnearbejderen og familiemennesket Owen Thorne styrter i døden fra taget af et parkeringshus. Sprang han, eller blev han skubbet? Kriminalinspektør Vera Stanhope går på jagt efter svaret. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

23:25  

Alene i vildmarken USA VIII (12:12)
Alene i vildmarken USA VIII (12:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Gense nogle af de mest utrolige og faretruende øjeblikke i Alene i vildmarkens historie - fra følelsesmæssige sammenbrud, populære shelterkonstruktioner, overlevelses-tricks og sammenstød med vilde dyr. Og ikke mindst de rørende vinderøjeblikke.

DR2

21:00  

Nul stjerner - Roadtrip i Transsylvanien
Nul stjerner - Roadtrip i Transsylvanien Morten og Jan rejser til det sagnomspundne Transsylvanien på jagt efter historien om Dracula. De overnatter i Europas mest hjemsøgte skov, bliver drukket i hegnet af en lokal pallinka-brænder og besøger Draculas slot. Og håber på den blodrøde Dacia fra 1986 kan klare turen.

21:30  

Krypto - Velkommen til 2040
Krypto - Velkommen til 2040 Hvis man skal tro Bitcoinpiraten, så kommer den virtuelle verden i fremtiden til at betyde mere end den analoge. Et dansk spilfirma kan bakke op om den påstand. Indtil videre har de solgt virtuelt land i deres computerspil for 1,2 milliarder kroner - og spillet er slet ikke udkommet endnu.

22:00  

Signe Molde på udebane - hos omskæringstilhængerne
Signe Molde på udebane - hos omskæringstilhængerne Signe træder på den ømmeste politiske tå: nemlig omskæring af drenge. Hvorfor vil politikerne ikke tale om det? Og kan jøder og muslimer godt forstå, at nogle griner af, at de kalder det en ældgammel tradition af skære i raske drengebørn? I denne programserie møder Signe Molde en række mennesker med stærke holdninger eller en markant livsstil for at undersøge, hvad de kan grine af sammen... og hvad de ikke kan.

23:00  

Mindet om et mord (4:4) - Det glemte traume
Mindet om et mord (4:4) - Det glemte traume Amerikansk dokumentar fra 2021. (Buried) I kølvandet på Franklin-sagen begynder kvinder i hele landet at erindre undertrykte traumer. Eileen bliver overbevist om, at hendes far har begået andre mord. Mens detektiver undersøger et nyt spor, ændrer et overraskende telefonopkald til distriktsadvokaten alt.

23:55  

DR2s store danske rockhistorie (4:4) - Tøjet
DR2s store danske rockhistorie (4:4) - Tøjet Musik og mode hænger sammen. Kan man tage læderjakken ud af rockmusikken? Medvirkende: Pernille Rosendahl, Lars Ulrich, Rebecca Lou, Bisse, Myrkur, Rock Hard Power Spray.

TVR
DR1

00:05  

Fader Brown VII (4:10)
Fader Brown VII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown afdækker hemmeligheder, hykleri og mord på en skole for unge kvinder.

00:25  

Fader Brown VII (6:10)
Fader Brown VII (6:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Da Mallory jagt på en flygtning ender katastrofalt, vender et kendt ansigt tilbage for at hjemsøge den skyldige.

00:55  

Fader Brown VII (5:10)
Fader Brown VII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown og Mallory forsvinder, og nu er det op til resten af slænget at redde dem fra en temmelig hævngerrig mand.

01:15  

Fader Brown VII (7:10)
Fader Brown VII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Mistanker opstår, da det helligste hus i Kembleford sættes i forbindelse med en letfærdig kvindes død.

01:45  

Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10)
Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er taget over Atlanten til det kolde nord. I Alaska har de to kammerater fået færten af en helt særlig fugl, de lokale kalder luftens ribeye. Det er prærietranen, og den skal nedlægges, for ellers skal de to spise hermelin. Til at hjælpe sig har de en gammel kending, nordjyde og jagtguru Per Kauffmann. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

02:25  

Hammerslag 2018 (5)
Hammerslag 2018 (5) Godt 400.000 danskere tager hvert år på skiferie, og turen går ofte nordpå til de svenske og norske fjelde. Hammerslag er derfor taget til Sälen og Trysil for at tage temperaturen på boligmarkedet i to af de mest populære destinationer. Her venter der tre charmerende men meget forskellige skihytter, som mæglerne skal forsøge at gætte prisen på. Det bliver koldt, men spændende - så tag med Hammerslag ud i sneen.. Vært: Christian Degn

02:50  

Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10)
Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er stadig i Alaska. Det er efterår, og kulden har sat ind. For at holde varmen begiver de to kammerater sig ud frosten for at få fat i en sneskohare til at putte i gryderne. Per Kauffmann er klar til at hjælpe, men det er ikke nemt at få den lille hare på kornet, når den helst vil blive i busken, og fingrene ryster af kulde. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

03:20  

Kender du typen? 2017 (11)
Kender du typen? 2017 (11) Hvilken kendt dansker bor i et træhus, har røde lædersofaer og er vild med tulipaner? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:25  

Parterapi - elsker du mig stadig?
Parterapi - elsker du mig stadig? Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (Couples Therapy) Annie sætter spørgsmålstegn ved, hvad hun og Mau kæmper for at bevare. Passer de overhovedet sammen?

00:55  

Parterapi - elsker du mig stadig?
Parterapi - elsker du mig stadig? Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (Couples Therapy) Evelyn er chokeret, da Alan endelig åbner op. Det går op for hende, at Alan føler sig lige så overset, som hun gør. Kan dette gennembrud redde deres ægteskab?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, LOEGUMKLOSTER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0519150230